У Полтавському районі викрили групу, яка підпільно виготовляла тютюн

15.02.2023, 08:30 Переглядів: 2 573

Вилучили понад 20 тонн тютюну

У Полтавському районі злочинці виготовили у підпільному цеху понад 20 тонн тютюнової продукції. Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

 

За даними слідства, незаконне виготовлення тютюну організувала 38-річна жителька Полтавського району, обладнавши підпільний цех на території власного домогосподарства. Для безперервного виробничого процесу учасники групи залучали найманих робітників, які працювали у дві зміни. «Продукцію» реалізовували на території України. А доходи розподіляли відповідно до обсягу виконаної роботи.

 

Під час обшуків у цеху, помешканнях та в автомобілях фігурантів вилучили обладнання для обробки, калібрування, подрібнення тютюну, понад 1000 мішків із тютюновою сировиною, майже 100 пет-пакетів із подрібненим тютюном, каністри з ароматизаторами, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази. Загальна вага вилученої тютюнової продукції – понад 20 тонн.

 

Організаторку та двох учасників злочинної групи, яких підозрюють у незаконному виготовленні тютюну, вони зберігали й збували незаконно виготовлений тютюн за попередньою змовою групою осіб.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх