У Кременчуці чоловік тікав від поліцейських, втратив свідомість і помер

8.11.2022, 15:49 Переглядів: 12 741

 
Перед цим у нього виник черговий конфікт з сусідами

У Кременчуці чоловік тікав від поліцейських, втратив свідомість і помер. Про це інформує Кременчуцьке районне управління поліції.

До поліції 8 листопада близько 5.20 мешканці одного із мікрорайонів Кременчука повідомили про конфлікт між сусідами та пошкодження майна в одному із приватних домоволодінь. На місце події прибули патрульні поліцейські. Містяни допомогли патрульним швидко встановити порушника, який, побачивши поліцейських, почав тікати.

Коли чоловік втікав від правоохоронців, йому раптово стало зле і він втратив свідомість. На місце події викликали карету швидкої допомоги та приступили до надання домедичної допомоги. На жаль, медикам «швидкої» врятувати чоловіка не вдалося. Вони констатували його смерть.   

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення №1 Кременчуцького районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 34-річний кременчужанин, житель цього ж мікрорайону. За попередніми даними, в нього неодноразово виникали конфлікти з сусідами. Лише цієї ночі двічі викликали наряди патрульної поліції по лінії «102» за фактом конфлікту. 

Наразі обставини смерті чоловіка з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження. Для встановлення точної причини смерті тіло кременчужанина направили до бюро судово-медичної експертизи.

За даним фактом слідчий підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ілюстративне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх