Внаслідок дій Росії загинули 198 людей, з них троє дітей, - Ляшко

26.02.2022, 10:23 Переглядів: 1 377

Життя триває й українки народжують в укриттях

Станом на 26 лютого внаслідок дій Росії загинули 198 людей, з них 3 дітей. Також 1 155 людей дістали поранення, з них 33 дитини, повідомляє міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

 

- Третю добу війни, яку розпочали російські окупанти, під обстрілами та вибухами, вирує також життя і з'являється плач новонароджених українців.
Вчора у Херсоні, під обстрілами, в одному із пологових будинків облаштованому у бомбосховищі народилось два хлопчики. Два нових життя, які у своєму генетичному коді вже мають Війну. Ми і вони ніколи не забудемо, і ніколи не пробачимо!
Життя йде, ми народжуємо дітей і нас ніхто не здолає!

 
Неймовірно пишають нашими медиками! Ви нарівні із військовими, силовиками та рятувальниками неймовірно тримаєте удар! Жодна лікарня не зачинилась, всі працюють і надають медичну допомогу. Ніхто не злякався і всі мужньо дивимось в очі ворогу. Ми на своїй землі! Ми боронимо свої сім’ї. Кожен на своєму місці, як вміє.
Ніколи не думав, що буду займатись пошуками бронежилетів для медиків. Але через дії російських терористів, які свідомо обстрілюють машини швидкої, ми вимушені робити і це.
Медична система продовжує працювати, міністерство зі свого боку робить можливе і не можливе для того, щоб у лікарнях було все необхідне. Навіть, якщо це питання не війни, а наприклад, COVID-19, який теж ніде не зник, і пацієнтам в реанімації все ще потрібен кисень. І як би окупанти нам не заважали, ми намагаємось оперативно підвозити кисень до лікарень, домовляємось із перевізниками, забезпечуємо логістику, аби кожен пацієнт отримав допомогу, бо ми єдині і так має бути!
На жаль, за оперативними даними, від рук загарбників маємо 198 загиблих, з них 3 дітей, 1115 поранених, з яких 33 дитини.
Військові захищають країну із зброєю в руках, зброя медиків - самовідданна праця. За три дні ніхто не був вдома, і ще не скоро буде. Але ми готові і даємо відсіч. Слава Україні! Слава ЗСУ! - написав міністр на своїй сторінці у фейсбуці. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх