У Кременчуці малюк потрапив в полон лавки: мама розповіла як це сталося (доповнено)

2.12.2021, 09:29 Переглядів: 2 642

 

Врятували ДСНСники з ломом

У Кременчуці 1-річний малюк потрапила в полон лавки. Про це стало відомо з оперативного зведення департаменту цивільного захисту населення Полтавської ОДА.

Про те, що 1 грудня о 15.00 в парку «Придніпровський» її 1-річний син не може дістати пальці з лавки, рятувальникам повідомила мама полоненого. 

- Хлопчик тримався мужньо. Почав плакати вже коли побачив рятувальника. Тому працівник служби порятунку не зволікаючи, швидко розтиснув дошки лави ломом і дитина змогла вивільнити руку, - повідомили у Кременчуцькому райуправлінні ДСНС області.

Доповнено:

Мама хлопчика розповіла ТЪ, як все сталося:

- Дитинча зараз вчиться самостійно ходити, усе досліджує. Лавки в парках його дуже цікавлять: і деревина, і метал. І от після 10 прощупаних лавок з сином сталася така халепа. Почав плакати. Всі пальчики пролазили крізь щілину крім одного суглоба. Подзвонила в службу порятунку, буквально за кілька хвилин передзвонили самі рятувальники, які були вже в дорозі. Тим часом до нас уже підійшли перехожі, запропонували допомогу. Але насправді уже те, що підійшли дуже допомогло, бо син дуже комунікабельний. Одразу зацікавився, почав спілкуватися (як вміє в свої 1,2 роки), забув про проблему з лавкою. Тим часом вже приїхали рятувальники і дуже швидко звільнили сина. І хоч рятувальники були в спеціальних костюмах і в касках, все одно найцікавішим був червоний автомобіль рятувальників. Після його огляду син вже був у захваті, наче ніякої халепи і не сталося.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх