У Полтаві поліція затримала трьох наркоторговців

18.11.2021, 08:28 Переглядів: 1 537

 

Їм загрожує до 10 років в'язниці

Поліція затримала трьох полтавців, які займалися виготовленням, зберіганням та збутом наркотиків на території обласного центру. Про це 17 листопада повідомила пресслужба поліції.

- В ході обшуків слідчі вилучили у фігурантів медичні шприци, заповнені білою речовиною, яка ззовні схожа на метамфетамін, полімерні пакети та блістери з пігулками, обладнання для виготовлення наркотиків, прекурсори, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, що вказують на їх причетність до вчинення кримінальних правопорушень, - розповів Ігор Поліщук, тимчасовий виконувач обов’язків начальника регіонального Управління  боротьби з наркозлочинністю.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

- Троє фігурантів, серед яких два чоловіки та жінка, затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм вже повідомили про підозри та вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів, - додав Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції області.

У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії, 56-річному та 43-річному чоловікам, а також 35-річній жінці загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Теги: наркотики
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх