На Полтавщині поліція викрила наркогрупу та вилучила наркотиків на 3 мільйони

31.03.2021, 12:09 Переглядів: 2 040

 

Спільники організували нарколабораторію з виготовлення важких наркотиків

На Полтавщині поліція викрила наркогрупу та вилучила наркотиків на 3 мільйони, повідомляє пресслужба поліції.


До складу банди, що займалася виготовленням та збутом наркотиків, входили 4 жителя області, серед яких – молода подружня пара. Наркотики вони збували через месенджери, роблячи закладки. Для розрахунку використовували платіжні веб-сервіси.


- Досудовим розслідуванням встановлено, що спільники організували нарколабораторію з виготовлення важких наркотиків. З-поміж них: трамадол, амфетамін, метамфетамін та канабіс. Під час 11 санкціонованих обшуків за адресами проживання та в транспортних засобах фігурантів поліцейські вилучили близько 7 кілограмів наркотичних засобів, мобільні телефони, банківські картки, різні зразки зброї та близько 200 тисяч гривень готівки. За попередньою оцінкою вартість вилучених наркотичних засобів становить більше ніж 3 мільйони гривень, - повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Артем Родигін.


 


Одного із чоловіків уже затримали. Подружжю повідомили про підозру у скоєнні наркозлочинів. Вирішується питання відносно четвертого спільника. Водночас готуються документи для обрання усім чотирьом запобіжних заходів.


Слідчі здійснюють досудове розслідування за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинені організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах. У рамках кримінального провадження призначені експертизи, тривають слідчі дії.


Якщо суд визнає учасників злочинної групи винними у скоєнні наркозлочинів, їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх