За ґрати відправиться чоловік, який відібрав знайомого метадон, отриманий за програмою для наркозалежних

11.02.2021, 17:02 Переглядів: 1 714

Зловмисник «проштрафився» знаходячись на іспитовому терміні

За ґрати відправиться чоловік, який відібрав у знайомого у лікарні метадон, який він отримав за за програмою замісної підтримувальної терапії для наркозалежних. Про це повідомляє прокуратура Полтавської області. 


Сталося це у березні минулого року. Мешканець Миргорода, знаходячись у коридорі Миргородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, почав погрожувати та вихопив із рук свого знайомого блістер із пігулками метадону, які той отримав за програмою замісної підтримувальної терапії.


Зловмисника швидко затримали та звинуватили за ч. 2 ст. 308 та ч. 2 ст. 309 Кримінального Кодексу України (вимагання, викрадення наркотичних засобів, поєднаних із погрозами застосування насильства, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого; незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене повторно, особою, яка раніше вчинила аналогічний злочин).   

До того випадку 35-річного чоловіка шість разів притягували до відповідальності за кримінальні правопорушення. Останнього разу за крадіжку йому призначили 2 роки позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік. І позаяк умови він порушив, суд додав невідбутий термін та відправив зловмисника на 6 років за ґрати. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх