Вирок отримав житель Полтавщини, який під приводом купівлі мопеда викрав його

9.09.2020, 13:03 Переглядів: 1 881

Обвинувачений попросив проїхатися на мопеді. Коли це вдалося зробити, чоловік поїхав геть. Викрадений мопед заховав у власному гаражі

Пирятинський районний суд 3 вересня виніс вирок чоловіку, який викрав мопед. Це сталося цієї весни. Обвинувачений знайшов на сайті olx.ua об'яву про продаж мопеду Yamaha Jog 39 Zr за $650, що є еквівалентом 17 650 грн. 2 квітня «покупець» домовився з продавцем про зустріч, яка сталася в Пирятині біля автостанції №1. Під приводом перевірки технічного стану мопеду обвинувачений попросив проїхатися на ньому. Після чого поїхав геть.


На викраденому транспорті доїхав до Прилук, де заховав його у власному гаражі. Щоб чоловіка було складніше знайти, він викинув сім-карту та мобільний телефон, з яких телефонував продавцю.


Згідно з висновком експертизи від 12 травня, мопед вартував 7 265 грн.


У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому злочині визнав повністю, у скоєному щиро розкаявся. Пояснив, що збитки потерпілому відшкодував у повному обсязі.


Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Покарання у вигляді трьох років обмеження волі замінили іспитовим строком на один рік.


Текст вироку тут.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх