На Полтавщині правоохоронця підозрюють у незаконному затриманні та підробленні документів

14.04.2020, 08:29 Переглядів: 2 813 Коментарів: 2

Слідчий затримав ймовірного злочинця без ухвали суду

До суду скеровано обвинувальний акт відносно слідчого Головного управління Національної поліції в Полтавській області. Правоохоронець обвинувачується у незаконному затриманні та службовому підробленні (ч. 1 ст. 371 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України). Про це інформує Державне бюро розслідувань України.


Встановили, що слідчий без законних підстав затримав громадянина за підозрою у розбої (надалі цій особі інкримінували крадіжку). Крім цього, затримання відбулося через 4 дні після можливого вчинення злочину без ухвали слідчого судді. Через це слідчий вніс до протоколу іншу дату. Ухвалою Октябрського районного суду Полтави від 2 липня 2019 року затримання потерпілого визнано незаконним.


Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювали прокурори Офісу Генерального прокурора.


У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 5 років або обмеженням волі на строк до 3 років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
14 квітня 2020 08:41

оправдают, всё как обычно...


8 1
0
14 квітня 2020 11:25

затримання відбулося через 4 дні після можливого вчинення злочину без ухвали слідчого судді. Через це слідчий вніс до протоколу іншу дату.

Це яким тупим треба бути, щоб такі документи підробляти? Їх там що вже взагалі перестали тестувати перед прийняттям на службу, як такий дятел  міг пройти профвідбір? Що він може там розслідувати...


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх