Винесли вирок чоловіку, який обікрав Кременчуцький музей історії авіації і космонавтики

6.04.2020, 15:05 Переглядів: 3 605 Коментарів: 2

 

У той день чоловік обікрав не лише музей, а й автомобіль

31 березня Крюківський районний суд Кременчука виніс вирок раніше судимому чоловіку, який на початку грудня 2019 року обікрав Кременчуцький музей історії авіації і космонавтики. Нагадаймо, «ТЪ» писав про цей випадок та опублікував відео з камер відеонагляду, які зафіксували крадіжку.


З Єдиного державного реєстру судових рішень стало відомо, що 9 грудня чоловік поцупив з музею не лише газонокосарку вартістю 3,5 тисячі гривень, а й автомагнітолу з машини. Автомобіль Fiat Regata знаходився біля будинку №55 по вулиці Першотравневій. З нього засуджений увечері і викрав автомагнітолу вартістю 333 гривень.


У судовому засіданні чоловік свою вину по обвинуваченню за ст.185 ч.2 Кримінального кодексу України (Крадіжка) визнав повністю. Пояснив, що дійсно 9 грудня вранці із приміщення музею на вулиці Першотравневій викрав газонокосарку, яку у цей же день заклав до ломбарду. Також ввечері цього ж дня з автомобіля «Фіат» викрав автомагнітолу «Panasonic», яку заклав до ломбарду. Згодом він викупив із ломбарду вказані речі та повернув потерпілим.


Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 1 року 6 місяців позбавлення волі. На підставі статей 75, 76 Кримінального кодексу України звільнити обвинуваченого від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік.


Крім того, засуджений має заплатити 2,5 тисячі гривень за проведення судових експертиз.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
6 квітня 2020 15:29

А чтобы заплатить 2500 за экспертизы тоже что-то спи*дит и заложит в ломбард???


25 0
0
7 квітня 2020 09:21

яку у цей же день заклав до ломбарду. Також ввечері цього ж дня з автомобіля «Фіат» викрав автомагнітолу «Panasonic», яку заклав до ломбарду.

Чекаю коментарів тих хто вірує в святість урядовців і вважає що штраф в 17 тис за маску така сама благодать, як і відкриті ломбарди, без яких ну ні як не можна обійтися.

Вівця все життя боялася вовків, а з'іли її пастухи.

 


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх