Директора інтернет-провайдера судитимуть за перешкоджання діяльності Збройних Сил України

19.03.2020, 15:50 Переглядів: 6 835 Коментарів: 2

 

Підприємець залишив військову частину без зв’язку майже на 2 роки

На Полтавщині судитимуть директора ТОВ, підозрюваного в перешкоджанні діяльності Збройних Сил України, про це повідомляє пресслужба прокуратури. 


Директора товариства підозрюють у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України в особливий період (ч. 1 ст. 114-1 КК України) та несанкціонованому втручанні в роботу мереж електрозв’язку, що призвело до блокування інформації (ч. 1 ст. 361 КК України).


За даними слідства, директор надав вказівку підлеглим працівникам налаштувати роботу бездротових точок доступу на частоти спеціальних користувачів радіочастотного ресурсу України та використовувати їх для передачі сигналу абонентам на цих частотах. Це призвело до нестійкої роботи телекомунікаційного обладнання, перебоїв у роботі станцій та втрати зв’язку в одній із військових частин.


Згідно з матеріалами судової справи працівники інтернет-провайдера за вказівкою директора  встановили антени на даху будинку у Полтаві. Внаслідок використання обладнання вибили з ладу роботу військової частини. Нестійка роботи систем зв’язку в/ч А2057 (пункт наведення авіації ЗСУ в Щербанях) тривала з листопада 2017 року до червня 2019 року.


У червні 2019 року дії особи викрили співробітники СБУ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

767
19 березня 2020 16:31

А сбу тут причём? Укрчастотнагляд, таких умников вычисляет только так.


10 1
94
19 березня 2020 17:09

2 года мутили... Удивляюсь нынешней демократии в таких серъезных делах.  В давние совковые времена, только вышел в эфир и приезжали пеленгаторы не через 2 года, а в пределах одного вечера!  Все электроприборы с дома радиохулигана изымались, оставляли только лампочки в люстрах. Все. 

 


21 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх