У Лубнах чоловік помстився супермаркету, двічі повідомивши в поліцію про його «замінування»

10.12.2019, 13:16 Переглядів: 2 412 Коментарів: 1

Обвинуваченого не брали на роботу охоронцем у супермаркет. Чоловік вирішив помститися

 

5 грудня Лубенський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку за порушення частин 1 та 2 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).


З Єдиного державного реєстру судових рішень стало відомо, що обвинувачений 9 та 12 вересня подзвонив на «102» та збрехав про замінування будівлі торгового центру «Депот» у Лубнах. Чоловік у суді повідомив, що зробив це, аби помститися.


За словами обвинуваченого, він намагався влаштуватися на роботу. З липня по вересень 2019 року неодноразово звертався до магазину «МаркетОпт» щодо працевлаштування, однак, попри наявність вакантних місць, що підтверджується відповідним оголошенням, адміністрація магазину кожного разу йому відмовляла з невідомих йому причин. Мова йде про посаду охоронця. Тож чоловік вирішив помститися: подзвонив на «102» та повідомив про підготовку вибуху торговельного центру, де знаходиться магазин «МаркетОпт». У скоєному розкаявся.


Чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі, від яких звільнили іспитовим строком на 3 роки. Також засуджений має сплатити 2,5 тисячі гривень за проведення експертизи.

Теги: взрыв
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 658
10 грудня 2019 15:20

Странно,или есть сильные косяки за мужиком или маркет решил набирать адекватных охранников.Вот еще бы навели порядок в рыбном отделе на Киевской(автопарк).А то синие перчатки на продавцах уже и цвет от химии потеряли,а они еще им и товар покупателям укладывают в пакеты.Видать про одноразовые перчатки и щипцы они не слышали и не видели как обслуживают в других торговых сетях.


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх