У Горішніх Плавнях на згарищі знайшли тіло невідомого

24.11.2019, 11:33 Переглядів: 2 969

 

Причина пожежі також поки не встановлена

23 листопада у Горішніх Плавня, в житловому будинку власник якого встановлюється, виникла пожежа. Як повідомляє пресслужба ДСНС, повідомлення про пожежу у житловому будинку на вул. Гагаріна у с. Кияшки м. Горішні Плавні надійшло до Служби порятунку «101» о 19.21. На направили відділення 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


Рятувальники локалізували пожежу о 20.05, ліквідували о 20.30. Участь у ліквідації наслідків пожежі брали 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. Внаслідок сильного задимлення вогнеборці працювали в паратах захисту органів дихання. Врятовано житловий будинок.


 


Вогнь знищив домашнє майно, пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 30 кв. м, вхідні двері та вікна, закопчено стіни та стеля на площі 40 кв. м. Збитки та причина пожежі встановлюються.


Причина пожежі встановлюється. На місці пожежі виявлено тіло невідомого чоловіка, яке для встановлення причини смерті направлено до Кременчуцького відділення обласного бюро судово-медичної експертизи. Особа загиблого встановлюється.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх