Винуватцям смертельного розбою на Полтавщині винесли вирок

19.11.2019, 12:31 Переглядів: 3 105 Коментарів: 2

Трьом засудженим присудили по 13, 12 та 11 років тюрми

 

Апеляційний суд Полтавської області залишив у силі вирок Лубенського міськрайонного суду щодо 3 осіб, засуджених за розбій.


Подробиці злочину описує пресслужба прокуратури Полтавської області. Напад стався в ніч на 2 червня 2015 року. Двоє чоловіків з масками на обличчях пошкодили ножем віконну раму і вдерлися до будинку 71-річної жительки села Новаки Лубенського району. Злочинці скинули з дивана пенсіонерку, побили її, від чого та втратила свідомість.


Один із нападників впустив у будинок через вхідні двері спільницю. Усі троє почали нишпорити помешканням. Згодом злочинці почули, що потерпіла опритомніла та застогнала. Один із зловмисників вдарив її ще кілька разів. Від отриманих травм остання померла.


Нападники знайшли у гаманці жінки 500 гривень, потім зірвали з бездиханного тіла золотий ланцюжок із кулоном, з вуха – сережку. А наостанок з мобільного телефону померлої надіслали її рідній сестрі sms-повідомлення: «Визовіть скору».


Усі троє засуджені за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло, із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України до 13, 12 та 11 років позбавлення волі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 656
19 листопада 2019 13:54

Мало дали за такое.


12 0
0
19 листопада 2019 20:53

Якщо вже ми, гуманісти хрєнові, відмовилися від смертної кари за умисні вбивства з корисливою метою, то строки за такі злочині повинні стартувати як мінімум з "четвертака"


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх