На Полтавщині аферист пообіцяв жінці спільне сімейне життя та вкрав в неї 18 тисяч

11.11.2019, 08:10 Переглядів: 3 598 Коментарів: 1

Шахрая затримали на Рівненщині, де він також займався подібним

На Полтавщині аферист обманув жінку та викрав в неї банківську картку, з якої зняв 18 тисяч грн. Як повідомляє пресслужба Нацполіції у Полтавській області, злодій приспав пильність миргородки обіцянками про спільне сімейне життя, після чого обікрав.


Поліція з’ясувала, що 50-річний зловмисник майже рік листувався з 45-річною майбутньою жертвою. Вони познайомилися через газету оголошень.


Через кілька діб після довгоочікуваної зустрічі з «коханим», який нібито повернувся із заробітків, жінка виявила нестачу кредитки. Однак факт її крадіжки усвідомила лише тоді, коли отримала ряд банківських повідомлень про зняття коштів. Разом з грошима зник і чоловік.


Під час досудового розслідування миргородські детективи встановили особу злодія і місце його знаходження. З’ясувалося, що суд Рівненської області взяв чоловіка під варту за злочини, вчинені за аналогічною схемою: «знайомство – зустріч – крадіжка – зникнення у невідомому напрямку».


Поліцейські Миргорода направила до суду обвинувальний акт відносно афериста, який спустошив кредитку своєї «коханої». Якщо вину зловмисника доведуть у суді, йому загрожує до п’яти років ув’язнення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
11 листопада 2019 08:55

С одной стороны новость вроде грустная, хотя с другой стороны это приобретение бесценного жизненого опыта всего за 18 000 грн или другими словами избавились от лихого человека  за деньги это все таки лучше чем платить здоровьем и жизнью. Скорее это фарт.


16 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх