У кременчуцькій багатоповерхівці горіла комора: задиміло три поверхи, евакуювали людей

9.11.2019, 10:18 Переглядів: 4 299

 

На місці події працювало аж 18 рятувальників

Вчора, 8 листопада, близько 20.00 у Кременчуці на вул. Воїнів Інтерналіоналістів, 20 сталася пожежа. Як інформує Кременчуцьке міськрайонне управління ГУ ДСНС, зайнялася комора, збудована у ніші непрацюючого сміттєводу біля ліфтової шахти, котрою володів 42-річний кременчужанин.


Про пожежу сповістили мешканці будинку, виклик надійшов рятувальникам о 20.27, вже о 20.34 вони були на місці. О 20.55 викликали додаткові сили, а о 22.18 ДСНС-ники повністю загасили вогонь.


Те, що почули громадяни як «вибух», було звуком від руйнації сміттєпровода внаслідок високої температури пожежі, - повідомляють рятувальники.


Вогнеборці врятували 70-річного чоловіка, який жив у квартирі, найближчій до пожежі. Його каретою швидкої допомоги доставили до лікарні інтенсивного лікування, та після огляду відпустили додому. Крім того, евакуювали ще трьох людей.


Пожежа знищила усе, що було у коморі. Але через те, що у ній зберігалось багато речей, виникло задимлення шостого та вищих поверхів. Рятувальникам довелося відчиняти двері технічного поверху для того, щоб виходив дим. У результаті — закопчені коридори та сходи з 6 по 9 поверх, пошкоджені 7 світильників, кнопка виклику ліфту на 6 поверсі та кабелі інтернету.


На місці події працювали 4 одиниці техніки (у тому числі нова пожежна машина Dennis) і 18 пожежників, залучали дві ланки Газодимозахисної служби. Також прибула оперативно-слідча група Кременчуцького ВП.


Причини займання встановлюються.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх