На Свіштовському кладовищі обікрали жінку - потерпіла повідомляє про напад з ножем (додано)

4.11.2019, 15:33 Переглядів: 5 650 Коментарів: 1

Жінка розповіла патрульним, що її побили та забрали телефон

Третього листопада на «102» подзвонила жінка та повідомила, що на неї напали. Заявниця розповіла, що на Свіштовському цвинтарі двоє невідомих осіб напали на неї із ножем, заволоділи її мобільним телефоном. Про це інформує патрульна поліція Кременчука.


Патрулюючи вулицею Свіштовською, поліцейські помітили чоловіка, який підходив за описом заявниці. Потерпіла впізнала ймовірного нападника.


Для з'ясування всіх обставин події та проведення відповідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.


У пресслужбі Кременчуцького відділу поліції повідомляють, що інформація про розбійний напад не підтвердилася. За фактом зібрано матеріали щодо крадіжки.


Додано: пресслужба Кременчуцького відділу поліції повідомила, що 3 листопада надійшло звернення від громадянки. Жінка розповіла, що 25 жовтня малознайомий попередньо заволодів її телефоном. Коли правоохоронці почали розбиратися в даній ситуації, уточнили всі деталі. Жінка плуталася в показах, повідомляла різні ситуації. Після прибуття слідчо-оперативної групи стало відомо, що жінка не може зрозуміти, де вона поділа телефон і в який день він зник, оскільки перебувала в стані алкогольного сп’яніння.


Особи, про яких жінка згадувала, опитані. Прийняли заяву, внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
5 листопада 2019 11:52

Зачем писать такое "громкое" название статьи о воровстве и разбойном нападении на кладбище? Ведь потом оказалось, что "Після прибуття слідчо-оперативної групи стало відомо, що жінка не може зрозуміти, де вона поділа телефон і в який день він зник, оскільки перебувала в стані алкогольного сп’яніння" и "інформація про розбійний напад не підтвердилася". Статья ни о чем.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх