На Полтавщині винесли вирок чоловіку, який тричі збрехав поліції про побиття та вбивство

23.10.2019, 16:01 Переглядів: 2 385 Коментарів: 2

Якщо протягом року обвинувачений не «влипне» в нову історію, то його звільнять від відбування покарання

18 жовтня Гребінківський районний суд виніс вирок чоловіку за ст. 383 ч. 1 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину).


Згідно з текстом вироку, обвинувачений протягом 7-9 лютого цього року чотири рази порушив закон, повідомляючи неправдиву інформацію. Чоловік телефонував до поліції, називався різними іменами, та повідомляв про нанесення йому тілесних ушкоджень. У випадку, коли обвинувачений проінформував про «вбивство», він не назвався.


21 березня 2019 року під час досудового розслідування між начальником Оржицького відділу Лубенської місцевої прокуратури та обвинуваченим укладена угода про визнання винуватості, згідно з якою останній беззаперечно визнав себе винуватим у вчиненні кримінального правопорушення.


Суд затвердив угоду про визнання винуватості, визнали чоловіка винним та призначив узгоджене покарання у виді 1 року обмеження волі.


На підставі ст. 75 Кримінального кодексу України чоловіка звільнили від відбування призначеного покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
23 жовтня 2019 22:28

тут бы не суду разбираться, а психиатрам... ну увы и ах, чтобы не обременять государство лечением больных на раней стадии шизофрении, предпочитают вот так работать(


4 0
1 031
24 жовтня 2019 10:03

Или "Дурачек" реальный или под градусом звонил...в любом случае "балбес" . Если уж так припекло кому то позвонить - звонил бы лучше операторам мобильной связи smile.


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх