Підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП в Чечелевому посадили під домашній арешт

10.10.2019, 16:03 Переглядів: 8 393 Коментарів: 3

 

У результаті аварії загинула дівчина

Наприкінці вересня слідчий суддя Октябрського районного суду Полтави розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу щодо водія KIA.


Нагадаймо, 22 вересня увечері в селі Чечелеве сталася ДТП за участю авто KIA та ЗАЗ-Daewoo. Тоді внаслідок зіткнення двох автівок загинула 20-річна дівчина.


В ухвалі суду описують деталі ДТП. 22 вересня чоловік за кермом Kia Sportage їхав дорогою зі сторони Маламівки в напрямку Кременчука. Натомість у зустрічному напрямку зі сторони Кременчука в напрямку Маламівки їхав ЗАЗ-Daewoo з двома пасажирами - на передньому та на задньому сидіннях.


Наближаючись до другорядної дороги перехрестя вулиць Гагаріна - Чкалова, в напрямку вулиці Гагаріна села Чечелеве, водій Kia Sportage під час повороту ліворуч не надав дорогу зустрічному автомобілю, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з передньою частиною автомобіля ЗАЗ-Daewoo.


Слідчий клопотав взяти водія KIA під варту. Чоловік, якого підозрюють у порушенні 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), з клопотанням не погодився.


У результаті суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на два місяці.

Теги: ДТП труп
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 658
10 жовтня 2019 20:10

Продажные судьи!!!

 

Водій KIA затриманий. На місці ДТП він відмовився «продутися» у пристрій для виявлення алкоголю в крові «Драгер». В нього були взяті на аналіз кров та моча. Результатів ще очікують. 
Больше читайте тут: https://www.telegraf.in.ua/topnews/10080758-ka-lob-v-lob-zshtovhnuvsya-z-l
anos-zaginula-dvchina.html

 

Арест и только арест!За что такие поблажки?


15 1
0
11 жовтня 2019 01:11

Мда уж... Это же не бабуля, продающая зелень в неположенном месте... Там и штраф, и, ответственность!!!  Здесь-то, ***, чувак, человека убил!!! Можно и под домашний арест!?


11 0
0
11 жовтня 2019 08:55

тв...рь набуханая 


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх