За минулу добу на дорогах Полтавщини сталося 5 ДТП: двоє загиблих та четверо травмованих

6.10.2019, 10:34 Переглядів: 3 269

 

В трьох випадках постраждали пішоходи

За минулу добу на дорогах Полтавщини сталося 5 ДТП, повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.

У Кременчуці, 5 жовтня близько 19.00, по проспекту Лесі Українки 22-річний водій автомобіля «Audi 80» наїхав на 56-річного чоловіка, після чого автомобіль Chery Amulet під керуванням 34-річного водія наїхав на потерпілого повторно. Пішохід помер в лікарні.

У Миргороді близько 19.30 30-річний водій автомобіля «ВАЗ», рухаючись по вулиці Сорочинській, збив жінку-пішохода, після чого її переїхав ще й Daewoo Lanos, який рухався у зустрічному напрямку. Від отриманих травм 52-річна жінка загинула.


За двома фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.


У Полтаві, близько 6.00, по вулиці Маршала Бірюзова 45-річний водій автомобіля «ВАЗ 2110» збив 73-річну пішоходку. Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до міської лікарні. 


У Градизьку, близько 6.00, по вулиці Київській зіткнулися автомобіль Daewoo Lanos  під керуванням 53-річний водія та Renault Trafic під керуванням 72-річного водія. Унаслідок ДТП водій Renault Trafic отримав тілесні ушкодження та був доставлений до районної лікарні.


У Новосанжарському районі, близько 20.00, на трасі М-22 «Полтава–Нові Санжари-Олександрія» в селі Бондури зіткнулися Skoda Оctavia під керуванням 26-річного водія та автомобіль «ИЖ - 27175» під керуванням 39-річного. Унаслідок ДТП водій, 43-річна пасажирка та 7-річний пасажир «ИЖ - 27175» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до районної лікарні.


За трьома фактами поліція встановлює причини та обставини дорожньо-транспортних пригод. Тривають слідчі дії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх