У Полтаві винесли вирок чоловіку, який підробив пенсійне посвідчення для безкоштовного проїзду

26.09.2019, 15:27 Переглядів: 2 943

Обвинувачений знайшов чуже посвідчення на вулиці, вклеїв своє фото та використовував для безкоштовного проїзду

 

23 вересня Ленінський районний суд Полтави виніс вирок раніше судимому чоловіку за порушення ч.1 та ч.4 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).


Як стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, у травні 2019 року обвинувачений знайшов пенсійне посвідчення на узбіччі поблизу Південного вокзалу на площі Слави в Полтаві та залишив собі. На початку серпня чоловік вирішив вклеїти туди своє фото, щоб використовувати документ для безкоштовного проїзду в громадському транспорті.


17 серпня близько 9.00 обвинувачений перебував в тролейбусі за маршрутом №2 та показав підроблене ним пенсійне посвідчення для безоплатного проїзду. Схоже, після цього чоловіка запідозрили у використанні підробленого документа.


У результаті суд затвердив угоду від 16 вересня про визнання винуватості, укладену між прокурором Полтавської місцевої прокуратури обвинуваченим. Чоловіка визнали винуватим та призначили йому покарання у вигляді 1 року 6 місяців обмеження волі.


Відповідно до ст. 75 Кримінального кодексу України чоловіка звільнили від відбування призначеного йому покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх