У Бразилії затримали поплічників подружньої пари, яка знімала власну 4-річну доньку у порно

20.09.2019, 15:06 Переглядів: 5 572 Коментарів: 2

 

Справа збоченців, яких викрили правоохоронці Полтавщини, отримала продовження

У Бразилії поліція затримала співучасників подружжя, яке експлуатувало 4-річну доньку для створення порно. Про це йдеться на сайті Нацполіції у Полтавській області.


Нагадаймо, подружжя вихідців з Кавказу, які знімали у порно свою 4-річну доньку, затримали 13 червня 2018 року. Затримання відбулося у Кривому Розі.



Відео порнографічного характеру з маленькою дитиною, яке оприлюднювали збоченці в інтернеті, виявили правоохоронці Полтавської області. Поліцейські відкрили кримінальне провадження та почали розслідування, у ході якого разом із співробітниками кіберполіції та прокуратури вдалося встановили особистості зловмисників.



Під час досудового розслідування відповідної кримінальної справи працівники Департаменту кіберполіції встановили ще декількох осіб, які використовували дітей для створення порно. Ними виявилися мешканці Бразилії.


Спільники за допомогою закритого інтернет-каналу обмінювалися порнографічними відео та робили одне одному замовлення щодо формату виготовлення дитячої порнографії. Відео з України надсилалися до Бразилії і навпаки.


Інформацію щодо їх протиправної діяльності українські поліцейські передали колегам в Бразилію. Завдяки цьому у травні затримала одного із співучасників – громадянина Бразилії. Сьогодні, 19 вересня, під час другої фази операції було затримано ще двох жінок, які використовували власних дітей (5, 6 та 11 років) для створення порнографічного контенту на території Бразилії.


Водночас, справу щодо їх співучасників з України вже скеровано до суду. Підозрюваним загрожує до 12 років ув’язнення.

Теги: порно дети
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
20 вересня 2019 15:23

Відео порнографічного характеру з маленькою дитиною, яке оприлюднювали збоченці в інтернеті, виявили правоохоронці Полтавської області

 

А вы точно тех "збочинцев" что надо задержали?!? Вопрос про "держи вора" :)

И ещё один не скромный вопрос, кто больший извращенец, тот кто снимает, или тот кто смотрит?!? Я к тому, что мотивы первых могут быть непонятны (опять же - нарушенная психика, финансовые проблемы и т.д.), но мотивы вторых недвусмысленно понятны всегда!

Априори, не было бы спроса, не было бы и предложения!


3 9
739
1
20 вересня 2019 15:48

 не вкладується в голові, як можна завдати біль і шкоду своїй кровинці?


13 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх