Молодика підозрюють у вбивстві 50-річної жінки, тіло якої знайшли на території занедбаного хлібзаводу на Полтавщині

20.09.2019, 13:23 Переглядів: 2 987

Підозрюваний задушив жінку, а тіло прикидав гілками

 

Правоохоронці з'ясували, за яких обставин померла 50-річна жінка, тіло якої наприкінці серпня знайшли у Козельщині, на території занедбаного хлібзаводу.


Нагадаймо, з 12 серпня загибла перебувала у розшуку як безвісно зникла. Про її зникнення в поліцію повідомила повнолітня донька. 21 серпня тіло жінки зі слідами насильницької смерті знайшли на території занедбаного хлібзаводу. Жінка лежала під гілками.


Як повідомила пресслужба прокуратури Полтавської області, під час досудового розслідування встановили, що вбивство сталося 9 серпня. 21-річний мешканець Козельщинського району з метою подолати опір потерпілої під час статевих зносин ударив її не менше двох разів руками в обличчя, після чого задушив. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.


Після чого, аби приховати тіло, молодик зламав декілька гілок з дерев, що росли поруч місця події, та прикрив ними труп.


Хлопцю повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Хлопцю загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх