У центрі Кременчука зіштовхнулися легковики (додано)

29.08.2019, 11:14 Переглядів: 4 900 Коментарів: 2

 

ДТП сталася на вулиці Першотравневій

Сьогодні, 29 серпня, у Кременчуці на вулиці Першотравневій, біля зупинки «Міський палац культури» сталася ДТП. За словами очевидців, зіштовхнулися дві автівки.


 

Додано: за інформацією пресслужби патрульної поліції Кременчука, водій за кермом ЗАЗ Lanos не впевнився в безпечності маневру під час зміни напрямку руху та зіштовхнувся з автівкою марки АЗЛК. Складено протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Видано тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

938
29 серпня 2019 13:32

Цирк))))

Думав москви шо йому нову машину дадуть?

Інакше навіщо було викликати поліцію?

Чи на ЗАЗі не було страховки?


0 10
99
29 серпня 2019 18:54

  Ланос с поворотом шел на стоянку чтоб вписаться и никого не задеть стоячего, а этот старый пень вместо того чтобы пропустить на стоянку переднюю машину,  летел с правой стороны и еще обгонял, где вообще в направлении только одна полоса да и его опаснейший маневр между поворачивающим ланосом и с припаркованными авто, которых он и не заметил бы если б какая-то сдавала назал и выезжала или какой-то ребенок выскочил бы с припаркованной стороны. И на него даже ниче и не составили, пзц.

 

  Полицеские могут только бабушек гонять, которые торгуют или на одного бузотера пьяного по три машины вызывать для выяснения, а тут виноват на 95% москвич, с его опасным стилем езды и которого по техосмотру даже на дорогу выпускать нельзя и даже протокол не составили, ох....ть.


2 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх