На Полтавщині у «день тиші» поліція зареєструвала 27 повідомлень про порушення

21.07.2019, 09:32 Переглядів: 1 795

Вони стосувалися в основному розміщення зовнішньої реклами на білбордах, плакатах, розповсюдження агітаційних матеріалів

На Полтавщині у «день тиші», 20 липня, поліція зареєструвала 27 повідомлень про порушення. 


За інформацією ситуаційного центру поліції Полтавщини, повідомлення стосувалися в основному розміщення зовнішньої реклами на білбордах, плакатах, розповсюдження агітаційних матеріалів.



У Гадячі по одному факту склали адміністративний протокол за ст.212-10 (порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації).


Нагадуємо, що проведення передвиборної агітації перед днем голосування заборонено законом. За це передбачена відповідальність згідно ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні порушення - проведення передвиборної агітації поза строків, у заборонених або невстановлених законом місцях, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510-850 грн), на посадових осіб - від 50 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1360 грн).


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх