«Кременчук» у вогні: дорогою з Полтави до Харкова загорівся електровоз

15.07.2019, 13:03 Переглядів: 5 822 Коментарів: 1

 

Рятувальники гасили займання близько 2 годин, через що довелося затримати рух інших поїздів на лінії

14 липня о 10.17 на 36-му кілометрі залізничного перегону Люботин-Західний поблизу с. Буцьківка Валківського району Харківської області горів електровоз «Кременчук».

За інформацією прес-служби ДСНС Харківщини, загорілась кабіна та тягова установка непрацюючого електровозу, який транспортувався на ремонт іншим електровозом. Безпосередньо рухомий склад складався з двох електровозів (працюючий і непрацюючий) та 56 вантажних вагонів. Рухався з Полтави до Харкова.

Пожежу гасили 2 пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС та пожежний потяг. Площа пожежі складала близько 30 кв.м. Вона була локалізовано об 11.16, та ліквідована о 12.32. Постраждалих та загиблих не має.


Внаслідок події відбулась затримка руху залізничного транспорту, пасажирські поїзди очікували близько 3 годин.


Інформацію про подію внесли до Журналу єдиного обліку Валківського відділу поліції. Всі обставини події встановлять слідчі.


За даними власних джерел видання «Полтавщина», непрацюючий електровоз ВЛ80К-019 тягнули до Харкова електровозом ВЛ82М у складі вантажного потяга. Бригада першого електровоза підняла струмоприймачі й, з незрозумілих причин, не опустила їх, коли наближалася до Огульців.


ВЛ80К-019 — електровоз змінного струму. Таким електрифіковано лінії від Полтави до Огульців. Огульці — це станція стикування, після якої, далі на Харків, іде постійний струм. Від нього і загорівся трансформатор електровозу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

738
1
15 липня 2019 19:45

 Давайте, звинувачуйте локомотивну бригаду! а, те, що рухомий склад вже давно пенсіонери, то не враховується! Тепловозам вже пора на "відпочинок", а вони ще бігають. Зато у керівників залізниці зарплатня така , що можна, хоча б  кап ремонт нормальний зробити десяткам таких тепловозів. 


9 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх