Майже тисячу гривень штрафу присудили жінці, яка на Полтавщині викрала з картки знайомої 1900 гривень

14.07.2019, 10:37 Переглядів: 1 847 Коментарів: 1

Обвинувачена витягла з «бездоглядного» гаманця банківську картку та папірець з написаним пін-кодом, а через кілька днів зняла з картки майже 2000 гривень

4 липня Карлівський районний суд розглянув обвинувальний акт щодо жінки, яка порушила ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).


6 квітня цього року обвинувачена перебувала у помешканні знайомої. Жінка побачила на підвіконні гаманець потерпілої, з якого викрала банківську картку та аркуш паперу з пін-кодом до картки. 12 квітня, як йдеться у тексті вироку, обвинувачена в одному з банкоматів Карлівки зняла з викраденої картки 1900 гривень.


Невдовзі між обвинуваченою та потерпілою була укладена угода про примирення. Суд затвердив угоду, визнав жінку винною та призначив 850 гривень штрафу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
14 липня 2019 19:05

Очень суровое наказание! Я, как госслужащий (офисный планктон по экологии), купил на свое имя квартиру для матери и отчима (они свою продали, ну и чтобы не платить деньги на завещание....), короче, я провтыкал по срокам подачи декларации. Через Месяц - подал, и суд присудил 1700 грн штрафа! Хорошо, что есть льгота УБД, а то пришлось бы заплатить ещё столько же  на судебный сбор.. Жесть!


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх