У Кременчуці чоловік намагався викрасти з магазину крем для обличчя щоб похмелитися

6.02.2019, 10:01 Переглядів: 2 717 Коментарів: 2

Хоч довести крадіжку до кінця обвинуваченому не дали, та на кількох років волі все ж позбавили

Наприкінці січня 2019 року Крюківський районний суд Кременчука виніс вирок раніше судимому чоловіку, який у Кременчуці намагався ообікрасти магазин.


Згідно з матеріалів справи, незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна сталося 29 листопада 2018 року. Чоловік зайшов в магазин, що знаходиться за адресою вулиця Халаменюка, 7, та намагався викрасти упаковку регенеруючої сироватки глибокої дії для шкіри. Обвинувчений сховав косметичний засіб, вартістю майже 345 гривень, у рукав куртки та намагався вийти з магазину. Але працівники магазину зупинили чоловіка на виході.


Обвинувачений розповів про мотив злочину. За його словами, того дня він себе погано почував через похмілля. Намагався викрасти крем, щоб його продати, а на виручені кошти купити алкоголь.


У вчиненому чоловік щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину. Це послугувало пом'якшенню покарання.


У свою чергу обставиною, яка обтяжує покарання, є рецидив злочинів.


Суд визнав чоловіка винним в скоєнні злочину, передбаченому ч.3 ст.15 (замах на злочин) та ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Призначив покарання у вигляді 1 року позбавлення волі.


До цього терміну приєднали невідбуту частину покарання за вироком Кременчуцького районного суду Полтавської області від 18.06.2014. Остаточний вирок: 2 роки 4 місяці позбавлення волі.

Теги: кража
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 031
6 лютого 2019 10:32

Понимаю что сумма больше 160 грн.(как по закону), но в голове неукладывается , что те кто "замутил" миллионы "- мутит дальше , а этому срок впаяли за каких то 350 грн. ( Его не защищаю и понимаю что рецидив. Это больше рассуждение о наших следователях и судах).


23 2
0
6 лютого 2019 22:33

Воры должны сидеть! При том все! Закон один для всех! И для мелочников и для "особо крупных"... Но в виду круговой поруки, кумовства и обмывания руки-рукой... это становится из области фантастики! Суды оправдывают воров и убийц, выпускают коррупционеров, обязывая государство выплатить компенсацию, миллиардеры (коболев и еже с ними) получают миллионные премии... а нам советуют затянуть пояса, т/к будет ещё "лучше"...


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх