Жителя Полтавщини підозрюють у жорстокому вбивстві: чоловіку загрожує довічне ув’язнення

25.12.2018, 11:11 Переглядів: 3 373

Молодик зізнався у скоєному і надав працівникам поліції покази

28-річного жителя Полтавщини підозрюють у вчиненні вбивства 43-річної жінки. За інформацією Відділу комунікації поліції Київської області, її понівечене оголене тіло знайшли, прикидане одягом, на території будівництва у Софіївській Борщагівці.


Повідомляють, що чоловік приїхав на Київщину на заробітки. Раніше він мав судимість за скоєння замаху за навмисне вбивство і достроково звільнився з тюрми у минулому році.


У Софіївській Борщагівці підозрюваний влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою. Вона приїхала з Львівщини у пошуках роботи.


У трагічний вечір жертва та ймовірний вбивця розпивали алкоголь. Після цього підозрюваний запропонував жінці вступити з ним в статеві стосунки, вона погодилася. Тоді, згідно з даних поліції, чоловік накинувся на неї: схопив за волосся, бив  головою об металеві труби. Потім взяв дерев’яний брус, довжиною 2 м, і продовжував наносити тілесні ушкодження. Коли жінка перестала подавати ознаки життя, чоловік накрив тіло одягом і пішов спати.


Затримали молодика на робочому місці, на будівництві. Два дні знадобилось  працівникам Києво-Святошинського відділу поліції, щоб встановити підозрюваного у вбивстві.


Чоловік зізнався у скоєному і надав покази злочину. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення.


Наразі чоловіку оголосили підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.   

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх