У Кременчуці троє осіб напали на пункт обміну валют

4.10.2018, 10:22 Переглядів: 6 371

 

Фігуранти втекли ні з чим

Вчора, 3 жовтня, в Кременчуці близько 11 години троє осіб вчинили розбійний напад на пункт обміну валют. Погрожуючи розправою працівниці пункту, нападники вимагали гроші.


- Отримати бажане особам не вдалося. Інформація про напад одразу надійшла до поліції, тож фігуранти втекли ні з чим, - повідомив на своїй сторінці в фейсбук начальник обласної поліції Андрій Замахін.


За даними правоохоронців, представник «обмінника» повідомив, що троє невідомих вимагали кошти, погрожуючи фізичною розправою. Однак зловмисникам не вдалося реалізувати злочинний умисел. 


Впродовж години правоохоронцям вдалося ідентифікувати всіх трьох нападників. Одного з них – 28-річного раніше судимого кременчужанина – поліцейські затримали в порядку ст. 208  Кримінального процесуального кодексу. Вживаються заходи щодо затримання інших двох спільників. 


Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Андрій Замахін
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх