Інформаторку терористичної організації «ДНР» судитимуть на Полтавщині

4.09.2018, 10:30 Переглядів: 2 073

 

Жінка збирала та передавала члену терористичної організації ДНР з позивним «Хасан» відомості про дислокацію та рух військової техніки і військовослужбовців Збройних Сил України

Прокуратура Полтавської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно інформатора терористичної організації «Донецька народна республіка». 


За інформацією прес-служби прокуратури, у ході здійснення досудового розслідування встановлено, що 49-річна мешканка м. Лиман Донецької області упродовж жовтня-листопада 2014 року збирала та передавала члену терористичної організації ДНР з позивним «Хасан» відомості про дислокацію та рух військової техніки і військовослужбовців Збройних Сил України.


В подальшому терористи використовували цю інформацію при плануванні бойових операцій та корегуванні артилерійських обстрілів позицій українських військових.


За належного процесуального керівництва прокуратури Полтавської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно зловмисниці, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (сприяння діяльності терористичній організації) КК України.


Зважаючи на те, що обвинувачена на даний час переховується від слідства на території Російської Федерації, прокуратурою Полтавської області прийнято рішення про проведення щодо неї спеціального досудового розслідування, за результатами якого обвинувальний акт скеровано до суду для заочного засудження. Обвинувачуваній загрожує до 15 років позбавлення волі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх