Оператор дорожной фрезы и «живодер»: в Кременчуге сотрудник ДРСУ пинал ботинком месячного котенка (дополнено)

30.07.2018, 16:03 Переглядів: 6 100

Белый лохматый комок отвоевали журналисты, которые увидели происходящее

В Кременчуге сотрудник ДРСУ (Дорожное ремонтно-строительное управление) пинал ботинком месячного котенка. Дело было сегодня, 30 июля на ул. Чкалова, где работники как раз ремонтируют дорогу. 


Кременчугский журналист Александр Курилов вышел на улицу и увидел, как взрослый мужчина – сотрудник ДРСУ, носком ботинка бьет маленького котенка о ГАЗель. 



«Зараз буде пост гніву, обурення та прохання про допомогу. Отже, сьогодні під вікнами у мене гуркотить дорожня техніка. Я заскочила на обід, чоловік Олександр Курилов - хворіє. Вийшов на двір, аж чую - гучно кричить, кличе мене з телефоном. Вибігаю - він свариться з дорожником середнього віку. Мій чоловік побачив, як той буцнув маленьке біле кошеня об машину ШРБУ. Ногою, носаком черевика, з усього маху. Я вийшла з телефоном - так той "боєць" тікав від камери, як чорт від ладана. Я спитала в бригади прізвище бійця з кошенятами. Пані в помаранчевій жилетці (як виявилося, бригадир) тримала кошеня на руках. сказала, що вона новенька в ШРБУ - прізвища свого підлеглого не знає, Серьога звуть... Про Серьогу та його жорстоке поводження з твариною розповімо керівництву ШРБУ. А біленьке кошеня довелося забрати, щоб не загинуло. Та залишити в себе не можу - у мене самої ЧОТИРИ, усі підібрані та приблудні. Люди добрі, заберіть біле та пухнасте! На фото воно трохи перелякане та брудненьке, але я вже навть помила. Не хочеться віддавати у "Спецсервіс" - там немає умов для таких котячих малюків. знаю, що Марина Кожушко допоможе. Але це не вихід. Котячій дитині потрібна родина», – написала на своей странице в facebook Татьяна Донченко. 


Сам «живодер» – оператор дорожной фрезы. Руководство ДРСУ обещало наказать его, а с остальными сотрудниками провести «воспитательную» беседу. 


Кстати, есть 99% вероятность, что у кошки появится новые, заботливые хозяева. 


Как ранее сообщал «ТелеграфЪ», в Кременчуге нашли щенка в завязанном «на счастье» пакете


Дополнено


 

История с плохим началом завершилась по-доброму и счастливо. Котенок нашел хозяйку, будет жить в полной семье, где есть мама, папа и маленький сын. Как назвать нового воспитанника, в семье еще решают. Новую хозяйку зовут Люда. И она - бригадир дорожников. Люда сразу пожалела котенка. Все-таки среди нас больше хороших людей. чем плохих! Вот что написала Татьяна Донченко на Фейсбук: 


"Друзі, всім дякую за допомогу та репост! Кошеня знайшло господарку. Це - Люда, вона - бригадир у ШРБУ. І їй одразу стало шкода кошеняти. Не всі дорожники погані, скоріше - навпаки))) Отже, Люда вирішила забрати собі біле та пухнасте, ображене її підлеглим. Давайте побажаємо всього найкращого Людмилі та її новій підопічній! Ім'я кошеняті вибиратимуть всією родиною: мама, тато, та їхній маленький син."


В судьбе котенка приняло участие не менее 135 человек - именно столько было репостов на Фейсбук. Татьяна говорит, что были и другие претенденты "усыновить" питомца. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх