Як мешканець Горішніх Плавнів замість квітів вирощував марихуану

29.07.2018, 13:29 Переглядів: 2 970

 

 Всі речові докази направлені на експертизу

У Горішніх Плавнях поліція затримала наркозбувача, про це повідомляє прес-служба поліції. До правоохоронців надійшла оперативна інформація від громадян, про раніше судимого чоловіка, що налагодив  незаконну торгівлю марихуаною. 


40-річний чоловік у власному помешканні розгорнув свій «бізнес»  – вирощував, виготовляв та розповсюджував наркотичну речовину (марихуану). Таким видом протиправної діяльності займався протягом останніх декількох місяців.


- Під час продажу чергової дози наркотику зловмисник був затриманий. Під час санкціонованого обшуку слідчі під процесуальним керівництво місцевої прокуратури вилучили марихуану, ряд прекурсорів та гроші які наркозбувач одержав того дня від реалізації. Всі речові докази направлені на експертизу, – говорить начальник 2-го відділення  поліції Кременчуцького відділу поліції Руслан Кочерга.


Відносно фігуранта відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4-х до 8-ми років. Триває слідство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх