Під Кременчуком зловмисники кинули «коктейль Молотова» в електровоз

4.06.2018, 07:01 Переглядів: 4 049

 

На сайті «Укрзалізниці» випадок пов'язують з «італійським страйком», який розпочався у локомотивному депо 14 травня

2 червня, близько півночі, на станції Потоки під час слідування вантажного поїзда невідомі кинули в електровоз пляшку з легкозаймистою речовиною із запаленим гнітом. 


Як повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», пляшка розбилася об кабіну електровоза. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Рухомий склад не пошкоджено. Залізничники повідомили про інцидент Службу безпеки України та поліцію.


Також повідомляється, що раніше, 24 травня, під час руху вантажного поїзда в районі міста Кременчук невідомі навмисно кинули на електровоз пакет із невідомою речовиною. Спрацював захист на електровозі, стався спалах та зняття напруги з контактної мережі.


А 20 травня також у Кременчуку на перегоні Крюків – Бурти невстановлені особи змастили рейки невідомою речовиною, схожою на дизельне мастило. Колійники повідомили про це правоохоронців.


У повідомленні на сайті «Укрзалізниці» ці випадки пов'язують з «італійським страйком», який розпочався у локомотивному депо 14 травня:


«... після того, як, так званий, «італійський страйк» не отримав підтримки серед працівників локомотивних депо, представники «Укрзалізниці» та правоохоронних органів неодноразово фіксували заклики до радикальних неправових дій, а також спроби пошкодження майна «Укрзалізниці» та перешкоджання роботі співробітників компанії».



«Укрзалізниця» спрямувала звернення прокурору Харківської області, щодо відкриття кримінального провадження за статтею про можливі негативні наслідки у вигляді загрози для безпечного та безперебійного перевезення пасажирів і вантажів на території Харківської та Полтавської областей. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх