«У стані гіпнозу мене змусили віддати гроші та золото», - обдурена кременчужанка

2.11.2017, 15:02 Переглядів: 7 816

Дівчина на своєму прикладі хоче застерегти містян

У «Кременчуцький ТелеграфЪ» звернулася дівчина Олена. Вона розповіла про те, як її, під приводом зняття порчі, змусили винести з дому гроші та золото:

 

- Я гуляла з дитиною у візочку на вулиці Льва Толстого. До мене підійшла жінка років 30 приємної зовнішності. Вона запитала, де знаходиться перукарня «Анна»? І я навіть не зрозуміла, як почала вести з нею бесіду. Вона розказувала про своє особисте життя, потім почала розповідати про мене, мою дитину і чоловіка. Сказала, що моїй сім'ї пороблено. На дитині і на чоловікові якісь хрести, і, ніби-то, тільки вона може може цю порчу зняти. 

 

Дівчина розповідає, що жінка працювала разом з напарницею. Олена вважає, що її ввели у стан гіпнозу, бо вона не усвідомлювала що робить:

 

- Мені сказали винести з дому гроші і золото, завернути одежу і віддати їм. Коли ми йшли, жінка постійно казала мені, щоб я не оберталася. Не знаю чому, але я виконувала все, що вона мені говорила.

 

Олена на своєму прикладі хоче застерегти містян: 

 

- Одна з них була низькою, друга - висока. Обидві - ромської національності. Я хочу попередити містян і розповісти про цих шахрайок. Будь-хто може попастися на їх гачок. Там гуляють інші мами з дітьми. 

 

За інформацією прес-служби Кременчуцького відділу поліції, за фактом шахрайських дій відкрито кримінальне провадження за статтею 190. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх