Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar (Доповнено)

6.04.2016, 12:14 Переглядів: 10 153

Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar

Тарас Позняков, який вранці 4 квітня виїхав із попутниками із Львова до Києва, зник безвісти

Вранці 4 квітня 25-річний львів'янин Тарас Позняков виїхав зі Львова на своїй машині Ауді А6 сірого кольору до Києва. Також з ним вирушили два попутники, які знайшлися по додатку BlaBlaCar - Мазарчук Олег Віталійович (07.12.1969) з м. Київ та Демян Володимир Георгійович (24.02.1983) з Чернівецької області. Близько 12:00 Тарас повинен був прибути до Києва, але так і не з'явився. 

 

 

Останній раз Тарас виходив на зв'язок під час зупинки на заправці приблизно за 40 км від Києва. Також стало відомо, що авто з'їхало з траси біля села Бобриця, що за 25 км від Києва. 

 

Також став відомий ще один загадковий факт - на заправці "БРСМ Нафта" з Тарасом був помічений невідомий чоловік. Невідомий пасажир не був зареєстрований на BlaBlaCar як попутник Тараса. Після цієї зупинки про долю водія та інших пасажирів авто нічого невідомо.

 



 

Нещодавно стало відомо, що один із зареєстрованих попутників на BlaBlaCar Олег Мазарчук не поїхав з Тарасом зі Львова до Києва. Про це повідомив Ігор Зінкевич - депутат в Львівської міської ради і Голова виконкому в Varta1. Він займається пошуками Тараса Позняка.

 

Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar 

 

На сторінці Facebook Емми Маєвої з'явилася інформацію про маршрут Тараса Позняка. Опираючись на фото, було зроблено висновок, що під час перебування на заправці, в машині на передньому сидінні було 2 людей. Після заправки машина поїхала в Білгородку, де був помічений тільки шофер, без попутника поруч.

 

Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar

 

Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar


Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar


Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar

 

Зараз ведуться пошуки в пригороді Києва. Стало відомо, що вчора, 5 квітня о 8:37, чи сам Тарас, чи хтось інший заходив на його сторінку "ВК".

 

Під Києвом другу добу шукають зниклого водія BlaBlaCar

 

Всю інформацію про Тараса ви можете знайти тут. Всі, хто знає про перебування Тараса Позняка чи його машини, телефонуйте 102 чи Олександру по номеру 0673534422.

 

Доповнено. На сайті Головного управління Національної поліції в Київській області з'явилася інформація про розшук Тараса Познякова. У повідомленні йдеться про те, що правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, залучена кінологічна служба. Активно відпрацьовуються лісові насадження, дачні масиви, кооперативи в районі села Бобриця і на прилеглих територіях Києво-Святошинського району.

 

Тим часом ресурс "Українська правда. Життя" зв'язався із сервісом BlaBlaCar. Керівник BlaBlaCar в Україні та Росії Олексій Лазоренко повідомив, що випадок зі зникненням 25-річного хлопця є безпрецедентним. Також він додав, що найближчим часом в Україні почне працювати система повноцінного бронювання поїздок на сайті BlaBlaCar, а через деякий час буде впроваджена система оплати послуг сервісу, що зі свого боку матиме на увазі ідентифікацію користувача через платіжні інструменти. 

 

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: rbc.ua, Facebook (Эмма Маева), ВКонтакті
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх