Кременчуцькі боксери Артем Усик та Всеволод Сліпченко - переможці боксерського турніру

8.12.2015, 12:21 Переглядів: 6 504

Четверо кременчужан завоювали нагороди турніру пам’яті майстрів спорту Олега Зубенка та Богдана Брусєнцова

З 4 до 6 грудень у Житомирі відбувся турнір з боксу серед чоловіків пам’яті майстрів спорту Олега Зубенка та Богдана Брусєнцова. У IV Всеукраїнському турнірі змагань взяли участь близько 50 боксерів України. Кременчук представили 4 боксера, вихованці СК "Легіон-Спорт". Євген Кийко (вагова категорія 60 кг) і Данило Ткаченко (вагова категорія 69 кг) виграли по 1-му бою. У півфіналі кременчуцькі боксери поступившись противникам зайняли треті місця.

 

На фото: Всеволод Сліпченко, тренер Андрій Андрейченко та Артем Усик

 

У ваговій категорії 75 кг кременчужанин Всеволод Сліпченко став чемпіоном. Всеволод у фінальному бою переміг Юрія Ворону з Чернігова.

 

- Перший бій був важким для мене. У двобою з киянином отримав розсічення, - розповів кременчуцький боксер. - Я пройшов хорошу підготовку до турніру під керівництвом тренера Михайла Мельника. Після бою тренер сказав, що непогано боксував, правда є ще помилки над якими необхідно працювати.

 

“Зараз планую тренуватися, працювати над помилками і готуватися до змагань. Є запланований турнір у найближчий час, але я мабуть на нього не поїду через розсічення, яке отримав у першому бою”, - додав Всеволод Сліпченко.

 

Кременчуцький боксер Артем Усик у ваговій категорії 91 кг здобув “золото”. У фінальному поєдинку Артем переміг Віктора Горбачевського (Житомир).

 

- Втретє беру участь на цьому турнірі. З кожним роком даний турнір стає все сильніше, стає більше учасників, підвищується рівень боксерів, які беруть у ньому участь. Цього разу, перемогти було складніше, я це відчув. Хочу відмітити свого супротивника у фінальному бою – Віктора. Хороший такий, характерний, було не просто вести з ним бій, - зауважив Артем Усик.

 

Кременчуцькому боксеру Артему Усику вдалося реабілітуватися за поразку у Вінниці на Чемпіонаті України. Зараз Артем готується до турніру, який відбудеться у Кривому Розі.

 

Відео фінальних поєдинків:

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Легіон" Джерело відео: Житомир.info
Теги: бокс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх