Нардеп Сергій Каплін: перший віце-мер Кременчука керував бандою, яка грабувала пенсіонерів?

25.03.2013, 15:24 Переглядів: 9 480

Нардеп Сергій Каплін: перший віце-мер Кременчука керував бандою, яка грабувала пенсіонерів?

Нардеп Сергій Каплін стверджує: з достовірних джерел отримав інформацію, що у справі є начебто, записи прослуховування правоохоронцями першого заступника мера Кременчука Погрібного, які підтверджують, що саме він спрямовував діяльність групи людей, підозрюваних в отриманні хабарів за приватизацію "малосімейок"

До редакції "Кременчуцького Телеграфу" надійшов прес-реліз народного депутата України Сергія Капліна. Друкуємо його повністю, без змін.

 

"Крюківський райсуд розглядає «справу депутата-регіонала Алексєєва», якою обвинувачуються зловмисники, які вимагали та отримували хабарі за приватизацію малосімейок у Кременчуці. Вже кілька десятків громадян звернулося з заявами про цей злочин і підтверджують ці факти. Як свідчать повідомлення з залу суду, справу намагаються розвалити. Чому?


Нардеп Сергій Каплін з достовірних джерел отримав інформацію, що у справі є начебто, записи прослуховування правоохоронцями першого заступника мера Кременчука Погрібного, які підтверджують, що саме він спрямовував діяльність групи людей, які згідно заяв громадян, вимагали та отримували хабарі від людей, які намагалися приватизувати «малосімейки» у Кременчуці. Ці телефонні записи наразі не долучені до справи, яка у суді, і, за інформацією, яка є у Сергія Капліна, будуть приховані від суду та народу України.


Сергій Каплін звернеться з депутатським запитом до відповідних правоохоронних органів (СБУ, РНБОУ, Прокуратури, Суду) та особисто Президента, проводитиме іншу роботу аби забезпечити долучення записів телефонних розмов до судової справи та покарання справжніх винуватців, передусім організаторів злочину та тих, хто організував для злочинців «політичний дах».


Сергій Каплін заявляє: «Народна антикорупційна армія будує першу в Україні анонімну антикорупційну мережу, яка дозволить ловити у наші «сіті справедливості» кривдників простих людей – корупціонерів, бандитів, політиків. Ми отримали інформацію, що, начебто, від народу приховується офіційні задокументовані дані про докази участі «другої людини» в Кременчуці - першого віце-мера Погрібного, в організації банди, яка «роздягала та розбувала» пенсіонерів і малозабезпечених. Тоді коли люди ледь животіють, коли їх діти не доїдають та доношують одяг з секонд-хенду, чиновники будують цілі банди аби далі грабувати ці знедолені родини. Це гірше мародерства.

 

Я звертаюся до Президента, до Голови ВРУ до Голови СБУ з вимогою захистити простих людей і Закон від свавілля правоохоронних органів та чиновників. Якщо влада проігнорує нашу вимогу ми підемо проти бандитів акціями протесту та влаштуємо справжній антикорупційний терор» - заявив Сергій Каплін".


Прес-служба народного депутата України Сергія Капліна

 

Нардеп Сергій Каплін: перший віце-мер Кременчука керував бандою, яка грабувала пенсіонерів?

Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх