У концерті на День Кременчука візьмуть участь група ТіК, Матіас, Марія Яремчук, Тоня Матвієнко та інші

12.09.2012, 13:55 Переглядів: 9 431

У концерті на День Кременчука візьмуть участь група ТіК, Матіас, Марія Яремчук, Тоня Матвієнко та інші
29 вересня на площі Перемоги кременчужан і гостей міста чекає фантастичне дійство від кандидата в нардепи Юрія Шаповалова

Юрій Шаповалов - ініціатор святкування Дня Кременчука, разом з командою однодумців, продовжує започатковану міським головою Олегом Бабаєвим традицію європейського святкування Дня народження міста.

Уже відомо, що в День Кременчука у святковому концерті на площі Перемоги візьмуть участь такі відомі українські виконавці: Тоня Матвієнко, Марія Яремчук, Олексій Матіас та гурт ТіК. Добір виконавців відбувається з урахуванням побажань кременчужан, причому самих різних вікових категорій.



Так, Матіаса шанують юні кременчужани, а ще більше – кременчужанки.

У концерті на День Кременчука візьмуть участь група ТіК, Матіас, Марія Яремчук, Тоня Матвієнко та інші
У концерті на День Кременчука візьмуть участь група ТіК, Матіас, Марія Яремчук, Тоня Матвієнко та інші

Пісні Тоні Матвієнко та Марії Яремчук, безумовно, сподобаються старшому поколінню. Адже мама Тоні – народна артистка України Ніна Матвієнко, а батько Марії Яремчук – Назарій Яремчук народний артист УРСР. Пісні і музика батьків з самого дитинства визначили творчість Марії та Тоні.  

Веселі й заповзяті композиції ТіКу не залишать байдужими нікого, незалежно від віку. Зауважимо, що наразі тривають переговори з іншими виконавцями і на нас ще чекають приємні сюрпризи.

Святковий концерт проходитиме на сцені європейського зразка з суперсучасним звуковим та світловим обладнанням, обладнаній величезним світлодіодним екраном. На ньому можна буде побачити найдрібніші подробиці виступів зірок естради та навіть себе – адже буде працювати професійна «летюча» відеокамера.

Завершить концерт феєричне вогняне шоу в нічному небі – сотні залпів салюту у різнобарвній висотній виставі ознаменують небесним зорепадом незабутній День народження нашого міста – День Кременчука! Таке видовище неможливо пропустити! Святкуймо День Кременчука разом!

На запитання щодо вражень від перших тижнів підготовки до свята, та стосовно того, чи долучилися кременчужан до ініціативи проведення Дня Кременчука Юрій Шаповалов відповів:
- Святкувати день народження завжди приємно і водночас дуже відповідально – адже прийдуть всі кременчужани, для яких хочеться зробити свято якнайкраще! Я дякую всім, хто відгукнувся на нашу пропозицію щодо спільного формування програми концерту. Всім, хто поділився своїми ідеями і своїм баченням святкування Дня Кременчука та зараз допомагає їх втілювати у життя! Ми отримали сотні різноманітних пропозицій. Опрацювали їх та поклали в основу святкових заходів. Впевнений, що спільними зусиллями, ми створимо незабутню подію в житті нашого міста. І ще довго потім згадуватимемо День Кременчука – свято, що зробили разом з усіма кременчужанами!

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх