В Кременчуці шукатимуть таланти

29.04.2011, 09:55 Переглядів: 5 854
Конкурс «Кременчук має талант» відбудеться 14 травня у Міському палаці культури.

До Кременчука їдуть телевізійники з каналу СТБ – вони шукатимуть талантів, які зможуть у подальшому позмагатись за головний приз у популярних телевізійних шоу. Конкурс відбудеться 14 травня у Міському палаці культури, початок об 11-й годині.

Взяти участь у ньому зможуть усі бажаючі, незалежно від віку. Щоб потрапити на відбір, учасник має пройти попередню реєстрацію, заповнити анкету. Кожен із них отримує свій номер, за яким виступатиме під час відбору. Кастинг-менеджер СТБ оцінить виступи 100-150 учасників, які в подальшому можуть бути рекомендовані на участь в телевізійному кастингу.  

Анкети можна заповнювати з 14 квітня до 6 травня. Поки що до Міського палацу культури надійшло лише 8 заявок, переважно від співаків. Проте вже є кременчужанин, що бажає продемонструвати свої здібності в оригінальному жанрі – він вміє відтворювати різні звуки.

У Кременчуці буде проходити конкурс, в якому зможуть прийняти участь усі бажаючі.  Талантів будуть судити менеджер з каналу СТБ, а також місцеві, кременчуцькі судді (хто саме, ще не вирішено).

Таланти, яких судді визнають кращими, отримають від телеканалу призи.

Переможець отримає грошову винагороду у розмірі 3 тис грн.

Другий фіналіст виграє «Уїкенд в Києві» на двох, який включає в себе компенсацію проїзду в обидві сторони, розміщення, оглядову екскурсію по Києву і квитки на прямий ефір проекту «Україна має талант» або «Танці з зірками». 
Третій фіналіст отримає два квитки на прямий ефір проекту «Україна має талант» або «Танці з зірками». 

Разом із тим усі учасники, які беруть участь у цьому заході, стають претендентами на участь в телевізійних версіях кастингів одразу трьох проектів телеканалу – «Україна має талант», «Х Фактор», та «Танцюють всі!». 

Хто може брати участь?

Взяти участь у конкурсі можуть як окремі виконавці, так і колективи. Це можуть бути танцюристи, співаки, комедіанти, гімнасти та акробати, фокусники, артисти оригінального жанру тощо. Учасник або колектив має право виступити лише один раз і тільки в одному жанрі. Ліміт виступу - 3 хвилини для всіх учасників. Судді мають право зупинити виступ учасника.
Якщо ваш номер технічно складний і його не можна поставити на сцені МПК (наприклад, файер-шоу), докладіть до своєї анкети відео із вашим виступом, що стане доказом вашого таланту і допоможе продюсерам під час відбору учасників до телевізійного кастингу.

Куди звертатись ?

Міський палац культури, II поверх, кабінет № 39. 
Контактні телефони: 3-61-06, 74-21-97. 
Email: dvorec.mpk @ mail.ru

Конкурс триватиме 6-9 годин. 

Бажаючі бути глядачем у залі під час конкурсу, можуть придбати квиток у касі – директор палацу культури зазначає, що вони незабаром з’являться у вільному продажу. Ціна квитка у партері складе 50 грн, на балконі – 30 грн. Усі колективи палацу культури цього дня скасують репетиції у театральному фойє, адже там розмістяться учасники конкурсу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх