ТА Мадагаскар

Інформація по агенству:

Адреса: 39600, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Соборна, 31
Телефон: тел.:067-621-74-44, тел./факс: (0536) 70 10 70
E-mail: madagaskar1@i.ua
Сайт: http://madagaskar-pew.at.ua
Години работи:

Графік роботы:

Пн –Пт 10:00 – 18:30

Сб 10:00 – 15:00

Нед - вихідний


Додаткова інформація:

Весь Світ з Вами якщо Ви з Нами !!!!!

Турагентство «МАДАГАСКАР» на туристичному ринку Кременчука працює вже 12 років. За цей час ми завоювали заслужений авторитет і визнання мандрівників завдяки якості туристичного продукту, розмаїття напрямів відпочинку, а так само гнучким підходом до кожного клієнта і високим стандартом сервісу!

 

Завітавши до офісу туристичного агентства в нашому місті, ви зможете знайти відпочинок на будь-який смак і гаманець, включаючи як традиційні напрямки Туреччина, Єгипет, Болгарія, Туніс, Греція, Іспанія, так і ты, що набирають популярності останнім часом напрямки: ОАЕ, Хорватія, Кіпр, Мальта, Таїланд, Сінгапур, Мальдіви, Домініканська Республіка, В'єтнам, Китай, Куба.

 

Турагентство «МАДАГАСКАР» пропонує великий вибір екскурсійних турів: в Чехію, Угорщину, Францію, Австрію, Італію, Перу (Золото Інків, Стародавня Імперія Інків) та інші країни Європи і світу.

Ласкаво просимо вчителыв і викладачыв - для вас спеціально розроблена система знижок (пільгових місць) і бонусів при наборі груп! Любителі зимового туризму знайдуть для себе цікаві тури в центри гірськолижного відпочинку: Австрію, Андорру, Болгарію, Іспанію, Італію, Норвегію, Польщу, Словаччину, Україну, Швейцарію, Фінляндію, Чехію.

 

Також ми займаємося продажем авіаквитків в будь-яку точку світу - за найвигіднішими тарифами! Кваліфіковані фахівці нашого турагенства завжди допоможуть і підкажуть як отримати шенгенвізу, які документи потрібно підготувати і як їх заповнити.


Ласкаво просимо в турагенцію «Мадагаскар»!

Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх