У центрі Кременчука підліткова «вписка» закінчилася масовою бійкою (уточнено)

29.11.2021, 10:10 Переглядів: 11 697 Коментарів: 14

 

Є постраждалі

В ніч на 29 листопада на бульварі Пушкіна у Кременчуці сталася масова бійка підлітків. За словами очевидців, вони орендували квартиру на добу для тусовки.

«Підлітки орендували квартиру на добу для тусовки. Турбота про майно сусідів коштувала двом чоловікам дуже дорого. Компанія швидко вийшла на вулицю та гуртом звалила чоловіків на асфальт. Били ногам по голові, по обличчю. На допомогу вибігли люди, але зупинити побиття не вдавалося. Побиття припинилося, коли жертви втратили свідомість. Ця ситуація страшна, бо показує рівень агресії серед молоді та безвідповідальнсть підприємця, який цю квартиру сдає в оренду», - пишуть містяни-очевидці.

Як повідомили у пресслужбі поліції, ситуація дійсно мала місце. Постраждали два брати, вони написали заяву до поліції. Попередня правова кваліфікація - стаття 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зараз ювенальні поліцейські та слідчі розбираються у тому, що сталося.

Доповнено:

У пресслужбі поліції повідомили, що між групою молодих людей, які відпочивали в одній із квартир будинку, та двома місцевими чоловіками, яким 36 та 34 роки, виник конфлікт, який переріс у бійку. Унаслідок інциденту чоловіки отримали тілесні ушкодження та звернулися до лікарні за медичною допомогою.

- Слідчі, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, провели слідчі дії та встановили учасників конфлікту. Попередня причина бійки -  зауваження зі сторони потерпілих, що потягло за собою агресію зі сторони групи підлітків, що відпочивали в одній із квартир багатоповерхівки.  Наразі встановлено, що серед учасників є неповнолітні, 14-16 років, з якими працюють ювенальні поліцейські, - розповів Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького райуправління  поліції.

З метою встановлення обставин та причин конфлікту, а також причетних до нього осіб, за даним фактом слідчим поліції Кременчуцького районного управління, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Теги: бійка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 14

302
29 листопада 2021 12:21

Ви пам'ятаєте ружжо на Молодіжному проти таких тварин? Це вже стає актуальним!!!


89 0
680
29 листопада 2021 12:24

быдло оно и в Африке быдло, всегда было и всегда будет


79 0
0
29 листопада 2021 12:41

Підлітки "відпочивали"? Поліцейським варто застосовувати іншу термінологію. Відпочивали мешканці будинку. А підлітки - порушували спокій громадян. 


165 0
254
29 листопада 2021 13:04

Цитата: Rusik

Підлітки "відпочивали"? Поліцейським варто застосовувати іншу термінологію. Відпочивали мешканці будинку. А підлітки - порушували спокій громадян. 

В "Орёл и решка" говорили что в Швейцарии надо писать в туалете сидя чтобы не мешать соседям - а за відпочинок такий наверно на 15 суток минимум


65 0
642
29 листопада 2021 14:10

Цитата: adf007
Цитата: Rusik

Підлітки "відпочивали"? Поліцейським варто застосовувати іншу термінологію. Відпочивали мешканці будинку. А підлітки - порушували спокій громадян. 

В "Орёл и решка" говорили что в Швейцарии надо писать в туалете сидя чтобы не мешать соседям - а за відпочинок такий наверно на 15 суток минимум

"...Били ногам по голові, по обличчю. На допомогу вибігли люди, але зупинити побиття не вдавалося. Побиття припинилося, коли жертви втратили свідомість..."

За це 15 діб? Тоді треба, як мінімум, разів у 10 більше.

 

А якщо за те, що було до цього, то і доби у "мавп'ятнику" + штраф мабуть вистачить. Тільки ж почнеться з усіх боків: "білі і пухнасті дітки тихенько слухали Вівальді та пили лимонад, а погані копи увірвалися, всіх пов'язали та до відділку і т.д.". Чи не так?


61 0
0
29 листопада 2021 14:26

Так это не «масова бійка підлітків», а групповое избиение людей, статья 122 ККУ. Исправительные работы на срок до 2 лет – и это в лучшем случае. А можно и присесть на 2-3 года, если есть знакомые судьи-прокуроры. Тогда ребята будут отдыхать совершенно иначе. 14-16-летние наверняка слушали громкую музыку уже в ночное время и употребляли алкогольные напитки (опять же, надо выяснить, откуда взяли и где продавали).


79 0
423
29 листопада 2021 15:41

Думаю постріл одному з "дєтєй" в ногу швидко привів би до тями ,"підлітки відпочивали " ,від чого ??.Просто вирішили побухать ,курнути,

Цитата: Кавоман
. Побиття припинилося, коли жертви втратили свідомість..
це ж треба як бити ? Тут тільки полковник Кольт допоможе (моя думка)


52 1
31
29 листопада 2021 15:45

Если честно, то я очень боюсь современных "деток", они под наркотой практически все(зачастую родители даже и не в курсе таких пристрастий). По городу вчера иду после 20,00, одни компашки, встречают других и вопрос: "есть обдолбаться? О! Пошли, давай." А сами уже еле на ногах стоят от выпитого  идут заправляться травой. Ну и гуляют нынче "детки".

 


37 4
0
29 листопада 2021 16:06

Я живу в этом доме " эту квартиру сняли кстати не только малолетки" отмечали день рожденья (эту квартиру обычно здают то цыганам, то всяким разным желающим развлечься) тут нужно жтому квартирному агенству (которое здает подобные хаты физиономию отпалировать), а агенстыво назвамие связано с мостом ... Баба у них там руководитель "женщиной" ее сложно назвать. А здавал эту квартиру "мамин сыночек" в прямом и переносном смысле слова мамин сыночек.... Вырос здоровый. а хавло редкое.


42 0
0
29 листопада 2021 17:27

Я теж живу у цьому будинку. В шоці від подій, дуже шкода батьків потерпілих. Це два брати, дорослі міцні чоловіки зростом під два метри. З балкону другого поверху летіли не лише недопалки, але й пляшки. Чоловік зробив зауваження, і хлопці з тусовки швидко спустилися у двір та вдарили чоловіка прямо в голову чимось твердим, може, кастетом. Бо чоловік від удару впав на землю і втратив свідомість. Його вже на асфальті били ногами. Брат заступився за брата, і компанія побила і його.

Так, ця квартира часто стає місцем голосних тусовок. Наскільки правомірно використовувати квартиру в житловому будинку для здачі для проведення таких масових свят? Для цього є кафе, бари, але не квартира у житловому будинку! 



І ще, цю квартиру часто знімають підлітки. Чи правомірно здавати квартиру подобово неповнолітнім? Виходить, власник один паспорт перевірив, і ключі віддав. А скільки у квартирі буде постояльців, це вже не так важливо?

 


72 0
220
1
29 листопада 2021 19:02

Таких "отдыхающих" в рудники, лет на десять, без права на амнистию..


46 0
129
29 листопада 2021 19:58

Цитата: evgeniys

Таких "отдыхающих" в рудники, лет на десять, без права на амнистию..

ага туда отправить отдыхать


16 0
222
29 листопада 2021 21:13

Шакальё малолетнее... а если выловить по одному "на разговор", то сразу начнут плакать и маму звать...


36 0
208
30 листопада 2021 21:39

онижедееетии


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх