«Міс Україна 2019»: кременчужанка Тетяна Калакуцька вибула після виходу у купальниках

24.09.2019, 12:02 Переглядів: 12 107

 

Телеверсію конкурсу 22 вересня показав телеканал «1+1»

22 вересня на телеканалі «1+1» глядачі побачили телеверсію конкурсу «Міс Україна 2019», у фінал якого потрапила кременчужанка Тетяна Калакуцька. Загалом у заключному етапі шоу взяли участь 24 претендентки на перемогу з різних куточків країни.


Під час конкурсу усіх дівчат представляли та індивідуально розповідали про кожну з них. Кременчужанку Тетяна Калакуцьку оголосили як професійну лицедійку та акторку драматичного та лялькового театру.


 


Цього року основним посилом конкурсу стала ідея чотирьох континентів: Європи, Азії, Америки та Африки. Дівчата представляли чотири частини світу, кожна з яких має свої неповторні риси: культуру, традиції, філософію і по-своєму відображає духовні і зовнішні особливості жінки. Тож кожна з учасниць мала продемонструвати свої якості, притаманні тій чи іншій частині світу: європейську аристократичність, африканський темперамент, азіатську екзотику або американську свободу.


- Українська жіноча врода знана на весь світ, - наголосив ведучий шоу Володимир Остапчук.


Красуні «вирушили» у своєрідну навколосвітню подорож, а їхні дефіле супроводжували виступи зірок. У цей вечір на сцені «засвітилися» Макс Барських, Mozgi, Kadnay, Tayanna, Michelle Andrade, Alekseev, Артем Пивоваров.


Спочатку дівчата з'явилися на сцені у витончених японських сукнях разом з Олею Поляковою.

 

 

 


Після цього вирушили на африканьке сафарі, це було найгарячіше дефіле конкурсу — вихід у купальниках з леопардовими та тигровими принтами. «Приборкував» красунь на сцені та виконував відомі композиції Дан Балан.


  


На цьому етапі рівно половину дівчат відсіяли, і він став завершальним для кременчужанки Тетяни Калакуцької.


Наприкінці шоу на подіум для дефіле усі 24 красуні вийшли у розкішних вечірніх сукнях під перфоманс гурту «Fo Sho».


 


Перемогла ж у шоу 24-річна учасниця з Харкова Маргарита Паша — майстер спорту з художньої гімнастики. Дівчина отримала приз у 400 тисяч грн, і 15 грудня представить Україну на міжнародному конкурсі «Міс світу» в Лондоні.


 


Також титули та 200 тисяч грн отримали:

  • «Віце-міс Україна» стала Валерія Кучеренко;
  • «Miss International 2019» здобула Марина Кіосе;
  • «Miss Earth 2019» обрали Діану Шабас.

Приз глядацьких симпатій та 50 тисяч грн отримала Анастасія Нікітюк. Коронували переможниць у номінаціях їх попередниці минулого року.


Якщо не встигли подивитися «Міс Україна 2019» на каналі 1+1, можете переглянути годинну телеверсію конкурсу на Ютубі. Зверніть увагу, що кременчужанка виступала під номером 8.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Татьяна Калакуцкая, rbc.ua, kiev.informator.ua, jetsetter.ua Джерело відео: Ютуб-канал Miss Ukraine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх