Пофестивалимо: куди податися кременчужанам до кінця червня

15.06.2018, 16:32 Переглядів: 4 377

 

Зібрали для Вас 15 різноманітних фестивалей України на наступні 2 тижні

Фестиваль Porto Franko


 


Дата проведення: до 17 червня
Місце проведення:  Міська ратуша, палац Потоцьких, Міжнародний аеропорт та інші локації Івано-Франківська

Поточна вартість квитка: безкоштовно

 

Фест поєднає електронну музику, сучасну хореографію, постдраматичний театр та актуальне візуальне мистецтво з високими технологіями, наукою, мріями про небо та творенням суспільства майбутнього.


Фестиваль Perfect Dance


 


Дата проведення: 16 червня з 18.00 
Місце проведення:  Київ, Perfect Place
Поточна вартість квитка: 300 грн

 

Perfect Dance - 16-годинний open air на березі Дніпра. У ньому є всі необхідні інгредієнти для ідеальної вечірки: круті київські діджеї, відмінний звук і ідеальний вид на Київ. Унікальність лайнапу в тому, що підібраних музикантів для вечірки рідко можна зустріти за одним пультом: Morphom (live), Roman K, Smailov, Mamay, Nil Tarasov, Khramov, Bellow, A. Katwon, Alex Slog.




Історична реконструкція весілля Ілони Зріні та Імре Текелі


 


Дата проведення: 16-17 червня з 11.00 до 22.00
Місце проведення: замок Паланок, Мукачево

Поточна вартість квитка: безкоштовно

 

336 років тому у мукачівському замку Паланок відбулося пишне весілля княгині хорватського походження Ілони Зріні та молодого угорського графа Імре Текелі. А цього року відвідувачі замку зможуть побувати на історичній реконструкції цього середньовічного святкового дійства та відчути всю велич і пишність цієї події. Гості свята зможуть не лише насолодитися постановкою, а й відчути подих доби: повправлятися у вмінні стріляти із лука, приміряти костюми та спробувати середньовічну кухню.


Фестиваль Rap.ua Awards

 


Дата проведення: 16 червня з 18.00
Місце проведення:  Харків, Арт-завод «Механика»
Поточна вартість квитка: 250 грн

 

Напередодні четвертої річниці існування, портал rap.ua вперше проводить фестиваль-премію, на сцені якої зберуться всі головні дійові реп-артисти країни. Спеціальним гостем фестивалю стане Смокі Мо.



Фестиваль ріплянки


 


Дата проведення: 16-17 червня з 18.00
Місце проведення: музей «Старе село» у Колочаві

Поточна вартість квитка: безкоштовно

 

Високогірне село Колочава, що на Закарпатті, славиться не лише красою природи та численними музеями, а й своєю кухнею. Одна з найвідоміших страв, народжених у цьому селі, – ріплянка (страва з картоплі та кукурудзяного борошна). Її щотижня готує чи не кожна колочавська господиня. А звідси й понад два десятки різновидів цієї страви. Спробувати неймовірну смакоту, а також дізнатися таємниці її приготування можна буде на фестивалі.



Фестиваль Respublica FAMILY FEST

 


Дата проведення: 22-24 червня з 15.00 
Місце проведення:  Кам'янець-Подільський, Руська Брама
Поточна вартість квитка: 200-400 грн

 

Цього року організатори Respublica вирішили провести відразу два фестивалі - один з яких присвячений сімейним шанувальникам якісної музики та сучасного мистецтва. Унікальна локація: Кам'янець-Подільська фортеця настільки атмосферне місце, що в ньому навіть рок-музика звучатиме по особливому! 3 дні, 2 сцени, 30 артистів - серед заявлених на сьогоднішній день вже можна виділити: «Один в каное», DAKOOKA, Ptakh_Jung, DZ'OB. Крім того, в дні фестивалю в місті буде проходити фестиваль кіно «Бруківка» і пленер художників, в якому кожен зможе взяти участь.


Фестиваль «Міський пікнік»


 


Дата проведення: 23 червня з 10.00
Місце проведення:  Вінниця, Центральний міський стадіон
Поточна вартість квитка: 30 грн

 

Відвідувачів очікує насичена програма:

  • 40 учасників з різноманітною кухнею: морепродукти на грилі, стейки ти-бон і Рибай, азіатська кухня, гонконгські вафлі, справжні бургери, мексиканська автентична кухня, різні сири, 7 барів, десерти і багато іншого
  • Кулінарний лекторій, де ви дізнаєтеся і продегустуєте яке вино ідеально підходить під устриці та сири.
  • Велика дитяча зона
  • Жива музика (гурти будуть оголошуватись незабаром)
  • Стендап шоу
  • Безліч фотозон
  • Настільні ігри (настільний футбол, мега Дженга і т.д)
  • Атмоферна лаунж зона з кальянами
  • Танцювальні шоу-номери


Фестиваль Kolir Dnipro


 


Дата проведення: 23 червня з 15.00 
Місце проведення:  Дніпро, Фестивальный причал
Поточна вартість квитка: 40-80 грн

 

Головна традиція фестивалю - обсипати один одного яскравими різнобарвними і абсолютно нешкідливими фарбами Холі. Справжнім подарунком для учасників стане виступ зірок Х-фактору рок-гурту «Фіолет». А особливою гостею Колір фесту стане українська співачка Alyosha.


Фестиваль Rope and Rock



Дата проведення: 29 червня з 12:00
Місце проведення:  Іванівка, Дубовий гай
Поточна вартість квитка: 1200 - 3200 грн.

 

В програмі:

Роуп-джампінг з моста - висота 37 м., Скелелазіння в 3 траси різної складності, тролейний спуск, мотузковий парк, катамарани, байдарки, велосипеди в оренду, лучно-арбалетний тир, різні майстер-класи: тренажер Правило, слеклайн тощо.


Фестиваль Black Sea Metal


 


Дата проведення: 29 червня-1 липня з 14.00
Місце проведення:  Чорноморськ, Metropolis Arena / Метрополіс
Поточна вартість квитка: 450 грн

 

Протягом трьох днів фестиваль об'єднує на своїй сцені метал-команди з різних країн світу. Гостям фестивалю надається зручна закрита територія для наметового містечка на березі Чорного моря і велика парковка, смачне крафтове пиво, яке вариться прямо на майданчику.


Фестиваль WonderRally


 


Дата проведення: 29-30 червня з 12.00
Місце проведення:  Черкаси, аеропорт
Поточна вартість квитка: 80-440 грн

 

Справжнє свято автоспорту у Черкасах та два дні драйових перегонів. Упродовж року в Україні проходить Трофей ФАУ з ралі на серійних авто. Чотири етапи ралі відбудуться у Черкасах на території місцевого аеропорту. Вони об’єднанні Кубком «AERORING» Це III етап Трофея Автомобільної Федерації України з ралі на серійних авто та етап Кубку «AERORING».


Фестиваль «ВакулаФЕСТ–ХХІ»


 


Дата проведення: до 30 червня
Місце проведення: Мистецька галерея Центру розвитку духовної культури Національного музею-заповідника українського гончарства в Опішному

Поточна вартість квитка: безкоштовно


 

Упродовж 25–30 червня у фестивальному містечку працюватимуть ковалі з різних куточків України. Фестиваль вирізняється особливою «атмосферністю», адже учасники цілковито поринають у творчий процес, за яким так захопливо спостерігати.

Чудова ідея ковальського фестивалю – майстер-класи: з допомогою майстра можна повчитися ковальських умінь і спробувати самостійно приборкати розжарений метал. Доки ковалі змагатимуться в майстерності, Ви маєте унікальну нагоду відпочити й насолодитися гармонійною єдністю дивовижної природи й прадавніх ремесел – гончарського й ковальського.



Фестиваль Ostrov



Дата проведення: 29 червня-1 липня, 21.00
Місце проведення:  Одеса, Французкий Бульвар
Поточна вартість квитка: 999 грн

 

Підготовка до незабутнього уікенду вже почалася. Ostrov Festival не зраджує своїм традиціям. Кращі артисти української та світової техно-сцени. Кілька танцполів, найактуальніша електронна музика і гості з різних країн світу.


Фестиваль Leo5polis Jazz


 


Дата проведення: 27 червня-1 липня
Місце проведення: Львів, Парк культури імені Богдана Хмельницького, площа Ринок та палац Потоцьких

Поточна вартість квитка: вхід у парк безкоштовний, у партер – за квитками від 750 грн

 

Щорічно наприкінці червня Львів на кілька днів стає джазовою столицею України. До міста з усього світу з'їжджаються найкращі виконавці джазу, а послухати їх приходять тисячі львів'ян та гостей міста. Протягом п'яти днів на трьох сценах виступить понад 170 музикантів з 16 країн світу. Серед них, як справжні легенди джазу (Ахмад Джамал, Чарльз Ллойд тощо), так і молоді джазові гурти.


Фестиваль квітів «Світ велетнів»


 


Дата проведення: до 15 липня
Місце проведення:  Київ, Співоче поле
Поточна вартість квитка: дорослий – 50 грн, дитячий – 25 грн, для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1-ї та 2-ї груп та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – безкоштовно

 

Тут можна буде побачити надзвичайної краси квіткові інсталяції гігантських розмірів, на створення яких використано приблизно двісті тисяч квітів. В експозиції – звичайні предмети побуту гігантської людини: від величезної палітри з фарбами, взуття до губної помади вище людського зросту. А ще тут можна зробити на пам'ять яскраві фото на фоні солодощів величезних розмірів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх