Шатаут Олега Петрова та розгром від кременчужан в Харкові: огляд 19 туру УХЛ

26.11.2018, 10:02 Переглядів: 1 529

 

Кременчужани продовжують очолювати турнірну таблицю

25 листопада завершився 19 тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги - Паріматч, в рамках якого «Дніпро» всуху обіграв «Білий Барс», «Кременчук» розгромив харків'ян, а «Крижані Вовки» в напруженому матчі поступилися «Донбасу».


«Дніпро» - «Білий Барс» 3:0 (1:0; 0:0; 2:0)


Досить непоганий матч видали білоцерківці, особливо після програного раніше поєдинку з рахунком 1:5. «Дніпру» ще на старті першого періоду вдалося відкрити рахунок, але далі Кирило Кучер надійно тримав на замку свої ворота і аж до третього періоду не дозволяв противнику відзначитися в своїх володіннях.


Заключний відрізок зустрічі для господарів майданчика став найрезультативнішим - херсонці ще двічі прошили голкіпера білоцерківців і здобули перемогу в цьому матчі. «Білий Барс», в свою чергу, так і не зміг обійти кращу в Лізі оборону і прошити Олега Петрова, який, до слова, записав собі в актив черговий "сухар".


Таким чином, «Дніпро» зберіг 4-очкове відставання від 1-го місця в турнірній таблиці за підсумками 19 матчів. У свою чергу «Білий Барс» випереджає МХК «Динамо» на 6 очок, маючи на 2 проведених гри більше.



МХК «Динамо» - «Кременчук» 3:9 (0:1; 2:2; 1:6)


Оборону харків'яни тримали аж до третьої двадцятихвилинки, хоча до цього команда з Харкова подала непогану заявку на перемогу в цьому матчі. Другий період клуби закінчили з мінімальною перевагою «Кременчука» і ніщо не віщувало розгромного результату матчу. Однак за останні 20 хвилин зустрічі кременчужани змогли 6 раз вразити ворота Тимура Мамедова, встановивши остаточний розгромний рахунок 9:3.


Відзначимо, що раніше склад харківської команди поповнив екс-капітан клубу і кращий бомбардир "регулярки" минулого розіграшу УХЛ Володимир Чердак. Саме цей перехід може стати поштовхом для харків'ян вигравати і показувати позитивний результат. З іншого боку, відставка головного тренера команди Олександра Сеуканда після цього матчу, не кращим чином вплине на майбутній настрій команди.


Так що подальше майбутні харків'ян поки залишається непередбачуваним і важко передбачити, як саме далі буде грати ця команда.



«Крижані Вовки» - «Донбас» 4:6 (1:2, 2:2, 1:2)


Цей матч став справжнім сюрпризом як для київських вболівальників, так і для донецької команди. Мало того, що кияни, граючи в дві п'ятірки, надали дійсно гідну відсіч чемпіонам України, так ще й зусиллями Соломона Шапіро відкрили рахунок в поєдинку. Сам період завершився з мінімальною перевагою донеччан 2:1.


Другий період команди взагалі провели фактично нарівні, закинувши по дві шайби. І тільки в третій двадцятихвилинці втома киян дала про себе знати і «Донбас» з перевагою у дві шайби вирвав очки у свого супротивника з Києва.


І хоч сама зустріч закінчилася перемогою донецької команди, але «Вовки» впевнено вступили в гру і ні на секунду не переставали боротися за ігрову перевагу.



На даний момент турнірна таблиця Української хокейної ліги – Паріматч виглядає таким чином:

 


Нагадаємо, що 20 тур Української хокейної ліги - Паріматч відбудеться 27, 28 і 29 листопада. 27 листопада о 18:45 «Білий Барс» в Білій Церкві прийме «Донбас», 28 листопада о 18:30 «Кременчук» зустрінеться з «Крижаними Вовками», а 29 листопада о 19:00 тур закриють «Дніпро» і МХК «Динамо».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх