Великий переполох в маленькому місті в Кременчуці

22.01.2020, 11:00 Переглядів: 2 901

 


Вистава “Великий переполох в маленькому місті” в Кременчуці відбудеться 5 лютого 2020 р. О 19.00 в Міському Палаці Культури.

Білети можна придбати у касі ПК “Кредмаш”,

тел. 098-306-55-05

 Хочете отримувати мільярди від ЄС? Як? Запитайте у крюшонців? Бананові плантації, численні стада великої та дрібної худоби, успішна боротьба зі злочинністю і повна ліквідація безграмотності, молодим - дорогу, ветеранам - шана!
Ви не знаєте, хто такі крюшонці і де знаходиться диво-місто Крюшон? Відкриємо секрет - в штаб-квартирі Європейського Союзу цього теж не знають.
 Глядачів комедії «Великий переполох в маленькому місті» чекає справжній майстер-клас по залученню величезних капіталів, розробці грантових програм та створення неймовірних проектів за рахунок Євросоюзу. У складі коуч-команди: спритний і винахідливий мер Крюшону (улюбленець публіки - Володимир Горянський), незамінна секретарка Клотільда - реалізатор економічних фантазій мера (чарівна Руслана Писанка), людина без віку, соціальних статусів і просто родич Андре (Юрій Феліпенко).
 А іспит здавати їм доведеться інспектору з Брюсселя - суворому, цинічному, непідкупному чиновнику Флапи (Макс Максимюк). Іспит на виживання !! Адже за кожен цент від Євросоюзу потрібно боротися не на життя, а на смерть.
Обіцяємо гарний настрій, багато гумору, ну і пару фінансових Лайфхаків.)))
 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх