“До опалювального сезону готові на 97%” - звітує “Будсервіс”

28.09.2021, 10:30 Переглядів: 1 435

 

Підготовка житлового фонду до зими - пріоритет №1 для компаній-управителів. Адже саме вони відповідають за вчасний та правильний запуск тепла у багатоквартирних будинках.

Керуюча компанія “Будсервіс”, в управлінні якої знаходяться 376 будинків з центральним опаленням, вийшла на фінішну пряму у цьому питанні. Це вдалося зробити завдяки плановим роботам, які тривають з травня по вересень поточного року. По завершенню опалювального сезону 2020-2021 рр. фахівці компанії одразу ж приступили до робіт з підготовки до наступного сезону 2021-2022 рр.

“Станом на 27.09.2021 р. у 100% будинків проведено технічний огляд та, при необхідності, поточний ремонт на елеваторних вузлах, на 97% будинків отримані акти готовності до опалювального сезону, по решті будинків продовжуємо підписання. Тож наші фахівці зробили все від них залежне, аби кременчужани вчасно отримали тепло у свої квартири”, - запевнив Сергій Зінченко, директор керуючої компанії “Будсервіс”.

В рамках підготовки до опалювального сезону керуюча компанія “Будсервіс” проводить гідравлічні випробування, які передбачають перевірку внутрішньобудинкової системи центрального опалення на міцність і щільність. Для цього штучно створюють тиск у трубопроводах центрального опалення. При випробуваннях обов'язково має бути присутній представник теплопостачальної організації (КП «Теплоенерго» або Кременчуцької ТЕЦ). Якщо немає зниження тиску, то будинок приймається в експлуатацію.

Також в порядку проведення поточних ремонтів слюсарі компанії проводять ревізію елеваторних вузлів, запірної арматури (засувок та вентилів), заміну аварійних ділянок трубопроводів центрального опалення. Таким чином, проведення гідравлічних випробувань знижує аварійність у системі в опалювальний період.

 

В компанії підкреслили, що дані роботи входять до переліку послуг з утримання будинків і включені до тарифу, вони проводяться в рамках технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем теплопостачання. Адже від стану інженерних мереж центрального опалення залежить, як вчасно в домівки мешканців надійде тепло.

Якщо під час запуску опалення у вашому будинку трапляються аварійні ситуації, прохання повідомляти про це за телефоном:

067 341 41 41

Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних.

 

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх