Ремонти багатоповерхівок та інші формати співпраці з ОСББ пропонує компанія «Місто для людей»

9.06.2021, 15:00 Переглядів: 1 608

 

Створивши ОСББ, перед співвласниками постає питання: управляти будинком самостійно чи залучити до надання послуг професійного управителя?

Перший варіант вимагає від співвласників готовності інвестувати свій час та енергію в управління будинком. Чимало найрізноманітніших питань: взаємовідносини між власниками, юридичні аспекти, господарські справи та бухгалтерська документація – щодня постає перед правлінням ОСББ, які воно в силу недосвідченості не завжди може вирішити. Вигідніше та ефективніше найняти компанію-управителя, яка має відповідних спеціалістів та матеріально-технічну базу.

У Кременчуці вже відомі приклади співпраці між ОСББ та керуючою компанією “Місто для людей”. У будинку по вул.Гагаріна 27/4 мешканці замовили послуги з поточного ремонту усіх під’їздів та вже у травні прийняли від компанії виконані роботи.

 

А по вул.Київська, 61 роботи з поточного ремонту під'їзду тільки розпочалися.

Компанія “Місто для людей” пропонує для ОСББ професійні сантехнічні та ремонті послуги будь-якої складності. Це може бути ремонт м'яких покрівель під ключ, заміна ділянок внутрішньобудинкових мереж, підготовка будинку до опалювального сезону.

Звичайно, такі послуги надає багато організацій та підприємців.

Чому ОСББ варто обрати саме керуючу компанію “Місто для людей”?

  • Головна перевага – послугу з управління багатоквартирним будинком мешканцям буде надавати компанія-професіонал, з кваліфікованими працівниками та відповідною матеріально-технічною базою.
  • Зв'язок 27/4. Аварійна служба компанії “Місто для людей” працює цілодобово. Голові ОСББ не треба буде серед ночі прокидатися і йти шукати слюсаря для перекриття стояка холодного водопостачання, для прочищення каналізації і т.п. Достатньо зателефонувати на гарячу лінію, і проблему локалізують протягом години.
  • Якість та швидкість виконання робіт.
  • Можливість швидко оновити будинок за рахунок інвестицій від компанії, а саме надання послуги в борг на 1 рік.
    Для оформлення співпраці між ОСББ та компанією-управителем ОСББ приймає відповідне рішення на загальних зборах, і потім підписується договір. В такому випадку керуюча компанія буде виступати підрядником, а взаємини регулюватися господарсько-правовим договором.

Більш детальну інформацію щодо укладення договорів між ОСББ і керуючою компанією "Місто для людей" у Кременчуці можна отримати за телефоном:

098-88-22-853.

Автор: Пресслужба КК “Місто для людей”
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх