Керуюча компанія “Місто для людей” у Кременчуці першою розпочинає дезінфекцію будинків та перейшла в режим роботи - карантин.

20.03.2020, 16:00 Переглядів: 6 255

 

Поява нового вірусу кардинально змінила життя мільйонів людей на планеті. Кременчук не став виключенням. У боротьбі за здоров’я громадян влада вимушена була прийняти надзвичайні міри. З моменту введення карантину в країні компанія “Місто для людей Кременчук” також перейшла на особливий графік роботи. Що змінилось для мешканців багатоповерхівок та як проводиться дезінфекція будинків?



Як проводиться дезінфекція будинків?


Турбота про здоров’я клієнтів - наразі пріоритетна мета керуючої компанії. На передовій сьогодні трудяться десятки звичайних двірників, від яких залежить якість не лише прибирання, але й дезінфекція будинків. Керівництвом компанії прийнято рішення проводити ЩОДЕННУ ДЕЗІНФЕКЦІЮ будинків. Основна увага приділяється щоденній обробці дезінфікуючими засобами вхідних груп будинків, а також поручнів та ліфтів. Для дезінфекції використовуються сучасні препарати "Санідез" діюча речовина трихлорізоціанурова кислота, рекомендована санепідемнаглядом. Звертаємо увагу, що ці препарати, на відміну від тих, що містять хлор, не мають неприємного запаху та безпечні для людини. Усі двірники, робітники мобільної та аварійної бригад забезпечені засобами індивідуального захисту (маски, перчатки, спецодяг). З ними проведено інструктаж щодо профілактики інфікування коронавірусом.


 
Поки ж триває боротьба з коронавірусом, яка, на думку експертів, може спричинити економічну кризу у світі, просимо вас відповідально поставитись до оплати рахунків за комунальні послуги, адже від цього залежить праця звичайних двірників, які щодня виходять на роботу для обробки ваших домівок. Для оплати послуг рекомендуємо на період карантину користуватися онлайн банкінгом “Приват24” або іншим зручним Інтернет-банкінгом. Здійснити оплату можна також у касах банків, однак, не забувайте дотримуватись правил безпеки, не стійте подовгу у чергах. Якщо ви - літня людина, не наражайте себе на небезпеку, адже коронавірус найчастіше вражає людей похилого віку. За можливості зверніться для здійснення платежів онлайн до родичів чи сусідів.



Також хочемо нагадати, що центри обслуговування клієнтів згідно рішення Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 про заходи щодо запобігання епідемії коронавірусної інфекції закриті, однак можна всі питання вирішити по телефону.

+38 (067) 826 1566;

+38 (067) 341 4141.



Листи надсилайте сюди mdlkremenchuk@ukr.net, термін розгляду не більше двох днів. Слідкуйте за новинами на сайті компанії mdl.com.ua.

Залишайтесь вдома та будьте здоровими!

Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх