Компанія "Місто для людей Кременчук" допомагає Світловодську ремонтувати аварійну систему опалення

27.11.2019, 12:00 Переглядів: 3 398

  

 

На вулиці вже не перший день градусник за вікном показує мінусову температуру, а в житлових будинках і об'єктах інфраструктури міста Світловодськ, Кіровоградської області до сих пір ще немає опалення. З чим пов'язана така критична ситуація, яка склалася в сусідньому місті, це вже питання на яке ще належить відповісти.

 

Компанія «Місто для людей Кременчук» в свою чергу не могла не відгукнутися на прохання мера Кременчука Віталія Малецького про надання швидкої та професійної допомоги сусідньому місту. Для цього керівництво компанії МДЛ надало техніку та своїх спеціалістів задля оперативної  допомоги сусідньому місту.

 

Фахівці компанії проводять роботи з понеділка. За цей час було здійснено ряд комплексних заходів. Це в свою чергу дало свій результат і довгоочікуване тепло почало подаватися в багатоквартирні будинки мешканців Світловодська.


 


Великий обсяг робіт було виконано в Світловодському політехнічному коледжу Центральноукраїнського національного технічного універсістету. Там оперативно було усунуто розморожування труб, проведено комплекс протиаварійних заходів і почалася довгоочікувана подача тепла в навчальний заклад.

 

«Велика подяка співробітникам компанії« Місто для людей Кременчук»за їх професіоналізм і надання оперативної, а головне такої необхідної допомоги. Адже весь цей час, як настали морози, наші працівники та учні були в дуже важких умовах. І тільки завдяки майстрам своєї справи, якими є фахівці компанії МДЛ Кременчук, цю ситуацію вдалося вирішити в такий короткий проміжок часу « - говорить директор Світловодського політехнічного коледжу Центральноукраїнського національного технічного університету Петров Ігор Володимирович.

 

«Ми як керуюча компанія добре знаємо, як дійсно важливо для людей в ці морозні погодні умови бути в теплі, безпеці та  затишку.

Наші спеціалісти працюють оперативно та самовіддано, адже всі ми знаємо, яка зараз пора року та розуміємо в яких складних умовах опинилися мешканці міста Світловодськ.

Докладемо всіх зусиль, щоб всі роботи, які від нас залежать були виконані, а тепло прийшло в кожен дім і кожну оселю в найкоротшій термін»- говорить директор компанії« Місто для людей Кременчук» - Сергій Зінченко.




Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх